Blir du med på Girlpower tur?

Vi hadde en HELT fantastisk treningsreise til Rhodos og jeg kjente jeg ble rørt over å se denne filmen fra reisen. WOW! Jeg måtte faktisk felle noen tårer.  Girlpower, mestring og treningsgledepå sitt beste! Og for et samhold vi fikk på denne turen. Sammen er vi sterkere og alt er mulig om vi tør å gå utenfor den berømte komfortsonen ved å utfordre oss selv. Jeg ble så glad i disse jentene og savner de allerede! <3

 

Bli med Apollo og meg på en inspirerende Girl Power-uke til  det råeste treningshotellet Apollo har «Playitas Resort» i desember. Uken kommer til å handle om trening og livsstil – der målet er å føle seg «Bra nok!». Jeg ønsker å få deg til å føle deg fab fra innsiden og ut. Its all about the attitude! Min lidenskap handler om å få deg til å føle deg bedre og å bli en sterkere utgave av deg selv! Det gir meg en utrolig god følelse og se deg tørre å være enda mer deg selvog vise alle fasettene av den diamanten du er.Jeg tror at vi mennesker har det best og får best livskvalitet når vi lever i tråd med våre egne verdier og tør være oss selv.

I dagens samfunn er det mye press og stress. Mange streber etter perfeksjonisme og det å bli best. På tur med meg ønsker jeg at du skal senke skuldrene og være deg selv. Det er opp til deg selv hvor mange økter du vil være med på. Påtur med deg vil du ha full mulighet til å  prioritere «me time» slik at du kan få en break fra en hektisk hverdag med jobb, familie eller studier og tenke dine egne tanker. Dette er en uke hvor vi praktiserer positiv egoisme hvor vi setter av tid til å fokusere på oss selv og blir mer bevisst på hva som betyr mest for oss og hva vi vil. Dette er en uke hvor du kan fylle på energilageret ditt slik at du har mer å gi når du kommer hjem og skal nå nye mål enten det er i karrieren, studier eller det er familien som er ditt hovedfokus.

Du kan laste ned boken jeg har skrevet «Bra Nok!» som e-bok med en gang om du ønsker å bli bedre kjent med meg før du blir med meg på treningsreise.

Playitas Resort ligger på Fuerteventura og er et uslåelig sportsresort med 100% fokus på trening. På menyen står blant annet styrketrening, løpsteknikk og jeg kommer til å holde foredrag om kosthold, trening og motivasjon. Det blir også tid til sol, bad og hyggelige fellesmiddager med jenteprat.

Treningsglede og mestringsfølelse i vakre omgivelser gir økt livskvalitet ? Bli med da vel!

Jeg håper å se deg på Girlpower tur i desember!

5 Comments on “Blir du med på Girlpower tur?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *