Hvordan få synlige magemuskler?

Pink's-Abs-Workout-9

Foto. Pinterest
Mange spør meg angående hvordan jeg får så markerte magemuskler. Det er ikke nødvendigvis slik at om du gjør flere mageøvelser og oftere vil magemusklene bli synlige.

Du behøver ikke trene magemusklene hver eneste dag. Ingenting bør overdrives! Samtidig etterhvert som du blir godt trent får du dessuten aktivert magemusklene godt når du F. Eks kjører tunge knebøy og markløft.

Selv trener jeg nesten ikke magemusklene isolert sett og dette er rett og slett fordi jeg er opptatt av effektivitet og det å få gjort mye på kort tid siden jeg har en hektisk hverdag som Fitnesscoach og leder.

Når det er sagt spiller kostholdet en viktig rolle når det kommer til å få mer synlige magemuskler. Det handler om din kroppssammensetning. Hvor mye muskler har du? Hvor mye fett har du? Når du trener mer styrketrening og spiser et renere proteinrikt kosthold vil du ha større muligheter for å forbedre din kroppssammensetning. Jo mer muskler jo bedre forbrenning.


Foto: Pinterest

Alt avhenger av målet! Hvor bra vil du bli? 

For skreddersydd diett og treningsplan: www.lalifestyle.no

www.lalifestyle.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *