Hvordan bli bedre til å kommunisere fra en scene?

Eric Edmeades

Foto: Serieentreprenør og foredragsholder Eric Edmeades som blant annet holder  «Buisness freedom Speaking academy» programmet over hele verden.

Kommunikasjon er et utrolig spennende fag jeg alltid har vært interresert i og jo eldre jeg blir jo viktigere har jeg innsett at det er for å unngå misforståelser, forstå andre bedre og ikke mist bli en bedre leder og lagspiller. Dette er helt klart et felt vi aldri blir utlært på og som vi alltid kan bli bedre på. Kanskje derfor jeg synes det er så spennende?

Jeg har møtt Eric en gang tidligere da jeg var på en workshop med han i Oslo. Han er en utrolig dyktig historieforteller og foredragsholder. WOW! Den siste tiden har jeg begynt å få stadig flere foredragsforespørsler og jeg kjenner at jeg er nødt til å ta dette på alvor. En ting er å danse eller synge på en scene, men det å skulle stå i 45 minutter og kommunisere på en måte som faktisk kan skape mest mulig vekst og endring for de som sitter og hører på slik at de når sine mål og får økt livskvalitet er en mye større utfordring. Dette er noe jeg har lyst til å bli god på. For er det noe jeg elsker så er det å inspirere andre mennesker og få andre mennesker til å føle seg bra.

Eric Edmeades

Derfor har jeg nå bestemt meg for å delta på hans program som starter 22.juni til 26. i Norge. Det er 12 timers dager hvor vi skal gå igjennom alt i fra hvordan vi bygger opp historier, ulike teknikker, måter å tenke på + at vi skal ha gruppearbeid. Vi får trening i d å stå på en scene, by på seg selv, hvordan jobbe uten manus og powerpoint ved hjelp av historier og å holde en rød tråd. Hvordan kan vi bruke musikk, stemme, volum, pust, pause, kroppsspråk og gulvet. Alt det vi lærer skal vi siste dagen sette sammmen og holde et kort foredrag for å vise hva vi har lært. Damn, dette blir en intensiv uke utenfor komfortsonen. Men det er jo der det skjer og jeg er overbevist om at vi får en bratt læringskurve. Det er visst HELT fantastisk å se hvordan deltagere av dette kurset har utviklet seg og vokste på ei uke.

Jeg går dette kurset fordi jeg er opptatt av å forbedre meg selv og da setter jeg pris på å øke min kunnskap fra noen som er spesialisert på dette og samtidig kan utfordre meg og gi meg konstruktiv feedback for å gjøre meg bedre.  Jeg har lyst til å bli bedre på å formidle og kommunisere slik at jeg kan nå enda bedre fram med mitt budskap og bidra til at andre mennesker blir den sterkeste utgaven av seg selv.
Eric Edmeades er helt rå til å kommunisere. Han er en fantastiske serieentreprenør og jeg er overbevist om at jeg har mye jeg kan lære fra han. Bare det å lytte til han og se hvordan han leder dette programmet vil være meget verdifullt for meg.

Jeg ser fram imot å treffe flere likesinnede på kurset og til å vokse slik at jeg kan bli en enda bedre foredragsholder, fitnesscoach, leder og generelt bedre på alle de ulike arenaene jeg kommuniserer daglig. Det som er ekstra kult er at to av mine kompiser Personlig trener og gymeier Ernst og Erlend som jeg har gått Coachingutdannelsen på coachteam sammen med også skal delta. Så dette MÅ jo bare bli bra!

Her kan du lese mer om programmet. Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kurset kan du sende mail til Ryan Mangano veldig hyggelig fyr som tar imot alle henvendelser fra Eric.

 

Ryan Mangano
Nordic Business Education
(+47) 45 87 07 91

ryan@nordicbusinesseducation.com

<3 Lene Alexandra <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *