Girlpower, samhold, mestring og treningsglede :) 


Awww, som jeg har savnet og spille håndball og fotball. En gang idrettsjente alltid idrettsjente. Jeg glemmer ikke den følelsen av å dra på håndball og fotball kamper og cuper. Svette, skrubbsår, Håndballklister og sportsdrikk i solsteika. Det å være en del av et miljø med treningsglede, samhold og Girlpower. Før jeg sluttet som 16 åring da det begynte å gå skeis i livet mitt var jeg toppscorer, ballfordeler på midt hvor jeg ledet mye av spillet og brukte store deler av tiden til å lytte til all kunnskap fra Karl Harry Paulsen den fantastiske trenern min som jeg beundret og så opp til. Nå med Team LA Lifestyle kjenner jeg denne følelsen som jeg lenge har savnet. Wow! I ? You girls! Foto: Jørgen Orlin

Vi kommer langt alene, men sammen er vi sterkere ???? 

#idrettsjenter #bikinifitness #bikinifit #girlpower #treningsglede #fitandfab #teamlalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *