Alt jeg vil er at du skal lykkes!

LA-Bokomslag-endelig-FRONT-v2-716x1024-716x1024

Foto:  Rolf Ørjan

Den første boken jeg skrev Bra Nok! startet jeg å skrive fordi jeg hadde blitt et offer for perfeksjonismen. Jeg følte samfunnet ble dratt i feil retning. Alt fokus var på perfeksjonisme og det å bli best. Men er det egentlig så rart? Noe av det mest grunnleggende i oss mennesker handler jo om å bli sett. Og det er ofte de som er vakre og gjør suksess enten i idrett, business eller i kjærlighet som skrives om i bladene. Og det er de vi kaller forbilder.

Jeg ønsket å dele en del personlige historier i håp om å kunne få andre til å akseptere seg selv som bra nok og ha tro på at de kunne nå sine mål i livet. Selv  stod jeg på et tidspunkt opp og tok meg noen linjer amfetamin før jeg dro på strippeklubben for å jobbe og jeg hadde lyst til å dø. Jeg så ingen mening med livet.

Siden den tid har jeg hatt suksess som modell, artist og jeg vant «Skal vi danse». Jeg opprettet mitt eget selskap LA Lifestyle hvor jeg jobber med noe jeg virkelig brenner for. De senere årene har jeg skrevet boken Bra Nok! , ledet treningsreiser, holdt foredrag, gått mental trening sertifisering og coachingutdannelse og vunnet Bikinfitnesskonkurranse i LA. Nå leder jeg et team på 15 Bikinifitnessutøvere som skal delta i konkurranse i høst og vi lanserte nettopp LA Lifestyle Webcoaching hvor vi skreddersyr diett og treningsprogrammer.

Vi brenner for å bidra til å gjøre andre til en sterkere utgave av seg selv både fysisk og mentalt. Vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring slik at andre kan både se og føle seg Fit and Fab! Jeg har vært igjennom en enorm endring og grunnen til at jeg deler mine historier er fordi jeg ønsker å vise at endring er mulig i håp om at andre også skal tørre å gå utenfor komfortsonen og etterstrebe å leve i tråd med sine verdier.For jeg mener det er da vi mennesker er mest lykkelige!

Jeg ønsker at flere skal være den sterkeste utgaven av seg selv og stråle som den diamanten de er. Det gir meg mening! Nå i dag er jeg en livsglad jente som lever et meningsfullt liv og mye av grepene jeg tok for å komme dit jeg er i dag har jeg skrevet om i boken. Den koster kun 99 kroner på itunes. Så hva har du å tape egentlig?

Alt jeg vil er at du skal lykkes og leve det livet du ønsker å leve!

 

3 Comments on “Alt jeg vil er at du skal lykkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *