Metime is My energy! 


Foto: Pinterest 

Jeg er skrudd sammen slik at jeg henter energi alene og jeg trenger tid til å reflektere over alt som skjer. Får jeg ikke dette blir jeg en dårligere utgave av meg selv. Jeg må si jeg grunnet dette forstår mødrene som er med meg på Treningsreise VELDIG godt! Wow, tenk å ha mennesker rundt seg selv hele tiden og aldri få tenke sine egne tanker klart. Jeg tror dette er mye av grunnen til at jeg har valgt å la være å få barn. Jeg er grunder og gir mye av meg selv til mange. Når jeg kommer hjem fra jobb i den grad jeg gjør det.. Jobber vel egentlig døgnet rundt til tider. Vel, da trenger jeg tid til å hvile. Og dette er nok kanskje også mye av grunnen til at jeg sjelden er i lange forhold. Det krever rett og slett mer enn jeg kan gi. Det å skulle være coach både på jobb og når man kommer hjem blir for mye for meg. Jeg har en begrensning og klarer ikke prestere på alle arenaer.

Noen ganger trenger jeg tid for meg selv. Jeg er nødt til å fylle mitt energilager for å kunne ha noe å gi. Javisst er jeg glad i mennesker og får energi av å hjelpe. Men alt handler om balanse og vi må få tilbake like mye som vi gir. 

Nå tror jeg at jeg drar en tur på hvilehjemmet hos min far i Spania som ikke forventer stort av meg og heller ikke er ute etter noe annet enn at jeg Har det bra <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *