Dagens workout 

A1: Lårcurl 20 x 3 

B1: Leg extensions 20 x 3 

C1: Utfall diagonalt bakover 20 x 3 

C2: Sittende roing i kabel 20 x 3 

D1: Strak markløft 20 x 3 

D2: Nedtrekk 20 x 3 

E1: Abduksjon (JA maskinen) 20 x 3

E2: omvendt flyes i kabel 20 x 3 
Jeg har vært syk den seneste tiden + at jeg har vært en uke på coachingbootcamp. Savnet etter treningen har vært stort, men jeg har heldigvis lært meg å lytte til kroppen. Det er en hektisk periode nå og jeg merker at det gjør at jeg har mindre energi på trening. Det handler jo om summen av alt. Derfor startet jeg forsiktig med en lett pumpeøkt i dag. Så må jeg sette meg ned å se på kalenderen min hva som er viktigst å prioritere. Døgnet har Desverre bare 24 timer og jeg er bare et menneske. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *