Dagens treningsøkt

IMG_0279

 

A1: Knebøy 5 x 5

A2: Chins ( Så mange du klarer x 5 ) Eventuelt kan du ta nedtrekk

B1: Benkpress 10 x 3

B2: Gående utfall 20 skritt x 3

C1: Markløft 10 x 3

C2: Skulderpress 12 x 3

D1: Sidehev 3 x 15 ( +  bytte til en lettere vekt og holde på til det svir)

D2: Framoverlent omvendt flyes for bakside skuldre 12-15 x 3

I en hektisk hverdag kan det være fort gjort å miste motivasjonen, men tenk nøye igjennom hvor du startet. Det er viktig å vite hvorfor du trener og å ha et konkret mål. Det gjør at du gir mer på hver eneste økt. Selv blir jeg mye mer fokusert på treningen når jeg har et konkret mål. Nå når det har vært hektisk i det siste og jeg har vært borte på coachingbootcamp har jeg mistet litt motivasjonen og stilt meg selv noen spørsmål om hva som faktisk er viktig for meg og hva jeg vil. For akkurat nå er jeg ikke så sikker på hva jeg vil med treningen. Og det er helt normalt å ha perioder hvor du ikke er like motivert. Jeg hadde veldig lyst til å delta i en styrkeløftkonkurranse, men jeg ser at det kan være utfordrende å få til med tanke på alle de andre ballene jeg har i luften mtp det å drive mitt selskap LA Lifestyle. Det handler jo om summen av alt. Jobber du 10-12 timer hver dag er det ikke bra med hardtrening i tillegg. Its all about that balance og det er viktig å lytte på kroppen. Vi har ikke ubegrenset med energi og det må fordeles ut på en måte slik at det ikke blir helt tomt. Derfor er det viktig å være nøye når du gjør prioriteringer på hva du skal bruke din verdifulle tid på.

Så akkurat nå trener jeg mest for helsen og for vedlikehold fram til jeg eventuelt føler for å sette meg et konkret mål. Helsen må alltid komme først for meg! Livskvalitet og treningsglede er viktige aspekter for meg og jeg ønsker å beholde balansen.

Så da er det viktig å sette grenser og si nei! 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *