Bikinifit camp i Rhodos

#spons

13226655_10208324740149030_7091451682116213793_n

Jentene ønsket å lære posere, så vi må få skvist inn litt poseringstrening i løpet av uken også. Så gøy at mine tidligere erfaringer som modell kommer godt med på LA Lifestyle Bikinifit camp. Divalicious! Det er så herlige damer som er med på turen. Skulle tro vi har kjent hverandre mye lenger. Det er fab å treffe likesinnede.

Samhold

 

På LA Lifestyle Bikinifit camp ønsker vi å bidra til at hektiske kvinner får en energiboost de kan ta meg seg hjem. Vi ønsker å styrke deres indre og ytre styrke, og gi de verktøy og kunnskap så de kan ta de rette valgene og handler i tråd med sine mål og verdier. Dette mener vi er viktig for en god livskvalitet og helse 🙂

Det er så herlig å se hvordan denne gjengen er full av tøffe positive jenter som heier hverandre fram og støtter hverandre. Jeg blir helt rørt over det fine samholdet som er i gruppen. Sammen skaper vi gode minner og deler erfaringer som styrker oss og gjør oss klare for å jobbe hardt for å følge drømmer og nå nye mål.


Super Tina har gjort en knalljobb med å tilrettelegge og hjelpe meg som assistent. Jeg er SÅ imponert over den dama! WOW, for en supermom!

IMG_4803

Å våkne til en så lekker soloppgang.. WOW!

IMG_4795

Desverre er ikke internettet helt fab på Levante hotell, men på nabohotellet Myhthos hotell oppdaget jeg nå at det er internett. Thank god. Det var jammen uvant og ikke kunne jobbe som normalt. Jeg var rett og slett tvunget til å ha litt internettfri. Kanskje det var en mening med det ? Hehe..

I dag skal alle jentene dra samlet på middag i gamlebyen i Rhodos. En skikkelig jentekveld hvor vi skal pynte oss og kose oss. Det blir koselig 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *