Bikiniutøverens bestevenn 


Foto: www.ebay.no 

Vel, kanskje ikke alles beste venn.hehe.. Men gøy å le litt av det. Det er vel hva man kan kalle bransjehumor..

 Noen velger å stole blindt på sin coach og jeg mener absolut det er viktig å gjøre som coachen sier. Men det er også viktig å ta eierskap til sitt eget mål og forstå hvorfor ting blir som det blir. 

 Selv ønsker jeg å lære mest mulig av alt jeg gjør og jeg liker å ha kontroll. Jeg vil være forberedt på det uforberedte og jo mer kunnskap jeg selv besitter jo større sjanse for at jeg når mine mål. En coach er et menneske og kan i verste fall bli syk.

Jeg veier meg hver dag og måler meg med målebånd i ny og ne, men personlig mener jeg at fett% gir meg mest mulig konkret info da mitt mål enten det er meg selv eller mine kunder alltid er best mulig kroppssammensetning. Og når man bygger muskelmasse kan man jo gå opp i vekt eller cm og dette kan jo faktisk skje mens du går ned i fett% om du er heldig.

Ikke alle tåler å veie eller måle seg og da ville jeg latt være. Dette er ikke for alle. Helsen er viktigst! 

Merker jeg er litt av en nerd på akkurat dette. Men det er jo SÅ spennende! Digger at det er så konkret og målbart ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *