Team LA Lifestylebikinifit er i gang 


Jeg er utrolig imponert over hvor målbevisste, strukturerte og løsningsorienterte jentene er. Noen er med fordi de drømmer om å konkurrere i bikinifitness og sikter på NM om 165 dager mens noen er med for en livsstilsendring. Dette blir en spennende reise for oss alle. Vi kommer langt alene, men sammen er vi sterkere! 


Flere av jentene er nå i full gang med å planlegge scenelook’n og dere kan følge reisen til jentene her på bloggen min og på Team LA Lifestyle Instagram: @teamlalifestyle 


Survival of the fittest. 15 jenter er utvalgt til teamet. Hvor mange kjører løpet helt ut og ender på scenen i høst? 


Jentene er kreative og løsningsorienterte. Spennende å se de ulike variantene av rettene som er på kostplanen og å se responsen til jentene på styrkeprogrammet. Vi startet 8.april og jentene har allerede startet få resultater. En positiv innstilling , vilje og troen på seg selv har ALT å si! 

Girlpower!! 

Foto: privat 

2 Comments on “Team LA Lifestylebikinifit er i gang 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *