Jeg er på biljakt! 

  
Foto: macrumors.com

Jeg kvittet meg jo med bilen for å være økonomisk og for å spare miljøet, men jeg må innrømme at det har vært et stort savn.. Som tidligere Trøgstadjente føles det rart og ikke ha bil rett og slett. Det har vært fint å ta trikk også, men jeg bare elsker den følelsen av å kunne reise hvor jeg vil når jeg vil og å kunne drømme meg bort med deilig musikk i et bra musikkanlegg. 

Musikk og bil er med andre en stor lidenskap for meg og nå som jeg har flyttet ut av sentrum kjenner jeg at jeg ønsker å skaffe meg bil igjen. Skal jeg velge en elektrisk tro? Denne BMW’n ser jo veldig snerten ut. Jeg er bare spent på hvor ofte jeg må lade og om den er god å kjøre. 

Hm.. Prøvekjøring er jo gratis. Om noen av dere har kjennskap til bilen del gjerne deres erfaringer. Takknemmelig for tips og råd.

Selv tenker jeg at jeg starter med å prøvekjøre noen biler for å finne «the one» 😉 

Spennende!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *