Et skritt om gangen

IMG_0056

Foto: www.pinterest.com

Jeg får mange meldinger, snapper og mailer fra mennesker som er imponert over at jeg jobber hardt, gjennomfører og når mine mål. Det dere må huske er at dere ser ikke alt som skjer i mitt liv. Jeg treffer ikke hver eneste gang jeg skyter på et mål, men jeg lar meg ikke knekke om jeg bommer et par ganger heller. Jeg tar stadig feil valg og får noen slag i trynet eller avslag på forespørsler. Men skulle jeg informert alle om dette ville jeg ikke hatt tid til å nå mine mål. Jeg har trent på å bli god på å omstille meg. Til tider kan jeg være litt for god på dette tror jeg. Jeg kan f.eks skru av følelser på dagen. Grunnen til dette er fordi jeg har i mange år trent på å bli målbevisst , fokusert og mentalt sterk. Vi kan selv velge om vi lar oss påvirke eller ikke. Det er opp til oss å håndtere situasjoner vi er i. Alt handler om hvilken mening vi legger til det.

Om noen takker nei kan vi velge å ta det personlig, la oss knekke og legge oss ned og synes synd på oss selv. Men hva hjelper det? Det er kun oss selv det går utover!

Eller vi kan velge å tenke at det ikke var meningen og at det helt sikkert dukker opp bedre muligheter. Jeg velger å tro det beste og tidvis ønsker jeg heller å være positivt naiv enn å la meg selv bli dratt ned av et avslag eller 10. Negativ kritikk og sjalusi har jeg opplevd i alle år og selvfølgelig er jeg ikke upåvirket. Men jeg jobber hele tiden med å sortere den type tilbakemeldinger og feedback jeg får. Konstruktiv kritikk taes i mot med takk fordi jeg ønsker hele tiden å forbedre me og det er eneste måten jeg kan bli bedre på. Derfor setter jeg enormt pris på de få ærlige direkte menneskene jeg har i mitt liv som tør å si imot meg. Jeg digger mennesker som gjør meg bedre og de tar jeg vare på.

Jeg tar også vare på de som er rause og gleder seg på mine vegne. Men de som bare slenger ukonstruktiv dritt fordi de selv ikke har det bra bruker jeg fint lite energi på. Jeg kan kanskje velge å bruke det som motivasjon ved å velge å ta det til meg for å bli provosert så jeg jobber ekstra hardt siden jeg liker utfordring og motstand. Noen ganger lager jeg en illusjon i mitt hode at noen ikke har tro på meg eller forsøker knekke meg fordi jeg kjenner at jeg da får fram mitt temperament og fighterinnstinkt og får enorme krefter.

Men dette forutsetter at jeg er i balanse både mentalt og fysisk. Så det jeg mener er .. Uansett om du får deg et slag i trynet eller hvasomhelst.. Det gjør vi alle. Vi har alle en historie og det handler om å reise seg igjen og fortsette å fighte for det du drømmer om eller for dine mål. Jo raskere du omstiller deg jo bedre! Selv trener jeg hele tiden på å være omstillingsdyktig, løsningsorientert, mental sterk og ikke ta ting personlig.

Noen ganger når jeg er sliten kan det gå utover psyken og det kan være mer krevende, men om du er bevisst og fokuserer på det er det mulig.

Et skritt av gangen. Babysteps og du når målet ditt. Alt jeg kan i dag og målene jeg når er summen av mange års prøving og feiling.

Every champion was once a beginner!

Du må bare aldri gi opp. Det er vanskelig å slå noen som aldri gir seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *