En saftig biff slår aldri feil


Jeg er veldig glad i å lage mat og tro det eller ei så synes jeg det er beroligende å gjøre husarbeid. Men Desverre har det seg sånn at jeg bare har måttet innse at det er en karrierekvinne jeg har blitt, så jeg sverger til vaskehjelp. LA Lifestyle er min lidenskap og den kommer foran ALT! Ja, du hørte riktig! ALT! Mine kunder er min forlengede familie. Glem barn og giftermål! Det er sekundært for meg. I karrieren får jeg hvertfall igjen for hardt arbeid og det er mye enklere for meg å forholde meg til en kjærlighet. Det er mye mindre risiko å gå all inn når jeg setter meg mål i jobb eller idrett føler jeg.

De seneste årene har jeg for alvor lært meg selv og kjenne og akseptert meg selv som jeg er. Jeg er langt ifra perfekt, men jeg er god på mange ting. Veien til mitt hjerte er gjennom jobben. Jeg jobber så mye at jeg knapt har tid til å ha noe liv utenom. Og jeg ønsker ikke ha det på noen annen måte. Det er selvvalgt. Jeg elsker jobben min som handler om å inspirere og pushe andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv. Det gir meg enormt mye.  Jeg elsker mennesker som kan gjøre meg bedre så jeg når mine mål. Selvutvikling er en av mine viktigste verdier.
Vel, når jeg først står på kjøkkenet koser jeg meg og en saftig biff med søtpotetpure og guacumole slår aldri feil:) Mmmmm..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *