Jeg kan dra til Bora bora nå, men vil jeg? 

 


foto: pintrest

Jeg er en drømmer og det er ofte det som blir starten på nye mål jeg setter meg. Hadde jeg ikke visualisert og turt drømme ville jeg aldri nådd alle mine mål. Det er slik mine mål settes. Det starter alltid med en drøm.

Da jeg gikk på skolen dagdrømte jeg mye og jeg var ikke blant de som hadde toppkarakterer i alle fag. Jeg levde i min egen verden og drømte om alle målene jeg ville nå. Jeg klarte ikke fokusere på skole og tar derfor ingen universitetsutdannelse, bachelor eller annet fancy.

Men jeg er målbevisst og hardworking;)

Så det har visst gått ganske bra allikevel. Jeg hadde jo aldri i min villeste fantasi sett for meg alt jeg har oppnådd i dag. Javisst turte jeg drømme og det er nok mye av grunnen til at jeg er der jeg er i dag. Jeg visste jeg kom til å bli en offentlig og kjent person. Det bestemte jeg meg for i 4 årsalderen da jeg leste ukeblader bestemor leverte til oss.

Men at jeg skulle bli skuespiller og spille i film, bli forfatter, personlig trener, mental trener, gründer, leder, holde foredrag, lede egne treningsreiser, holde egne kurs, vinne Skal vi danse og Bikinifitnesskonkurranse i LA bare for å nevne noe hadde jeg ikke trodd.

Jeg har lenge drømt om å reise til Bora bora..

Nå har jeg muligheten til å reise dit. Men vil jeg..? Den seneste tiden har jeg blitt mer opptatt av økonomisk helse og jeg har startet å tenke mer langsiktig. Det koster ca en halv million å bo akkurat her på dette bildet som har motivert meg i mine drømmer:


foto: Four Seasons Bora Bora

For noe jeg alltid gjør når jeg har drømt en stund er å lage en plan for hvordan jeg kan få ting til  å skje. I dette tilfellet sjekket jeg ut hva det faktisk kostet. Hm.. Javisst er alt mulig, men jeg må ha blitt mer fornuftig den seneste tiden. Jeg har fått mer respekt for økonomi da dette er et viktig aspekt i forhold til helsen.

Derfor startet jeg å researche og innså at jeg kunne få samme opplevelsen og kortere flyreise om jeg heller velger Maldivene. Å bo ute på vannet i en slik eksotisk hytte med basseng kan du få til 25000 kr per person.

Alt i livet handler om balanse og vi står ovenfor ulike valg hver eneste dag. De valgene vi tar får ulike konsekvenser. Selv har jeg begynt å tenke mer igjennom mine handlinger før jeg tar de siden jeg ønsker ta de rette valgene hvor jeg får maks ut av de valgene jeg tar. Hvorfor betale en halv million når jeg kan betale 50000 kr for to personer hvor opplevelsen blir den samme?

Jeg kan, men vil jeg?

Uansett står dette på min «Drømmeliste»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *