Valentinesday – Deilig spaluksus til din kjære?

#sponset

TheWell2

Foto: Pinterest

De av dere som har fulgt meg en stund har sikkert forstått at jeg er en livsnyter på flere plan og at jeg elsker det gode liv enten det består av hard trening og et sunt og fresht kosthold i hverdagen min eller fargerike drinker og hamburgere i Vegas. Jeg har i det siste innsett at flere av dere leserne mine har lest min blogg i over 6 år og at flere av dere kjenner meg veldig godt. Vel, livsnyter og selvutnevnt spadiva som jeg er kunne jeg jo selvfølgelig ikke la være å ta turen til Kolbotn på det nye spapalasset Stein Erik Hagen har skapt i Kolbotn hvor min kjære faktisk bor. Jammen mye som skjer i Kolbotn for tiden!

The Well

Foto: Pinterest

Min kjære Henrik og jeg var her en dag før vi dro til LA og boltret oss i deilige spaopplevelser en hel dag. Personlig mener jeg at en dag her er minimum. Det er så stort og WOW at en dag er ikke nok til å komme igjennom alt. Det er som en slags fornøyelsespark for voksne.

Hvor skal jeg starte? Du har jo ALT du kan tenke deg av spabehandlinger her. Hva er det du ikke har? De har virkelig ikke spart på noe for å si det sånn. Jeg er fortsatt imponert og overveldet her jeg sitter lenge etter at jeg opplevde The Well. De har spabehandlinger fra mange ulike land og alt er bygget i stilen fra det landet det er fra slik at du får en følelse av å være innom blant annet Tyrkia og Japan. Du får SÅ mange nye inntrykk i løpet av en dag og du har alt fra badstuer, kulde stamper, floating boat, massasje, ansiktsbehandlinger, innpakninger, manicure, pedicure. I tillegg har du møtelokaler om du ønsker å ha et lite arrangement med bedriften din.

The Well har også en bar med en lounge slik du ser under her hvor du kan senke skuldrene med noe godt i glasset, de har en restaurant og du kan få italiensk pizza laget i en spesiell stenovn. Vel, dette er bare noen detaljer av hvor WOW The Well er. Det er så overveldende at jeg ikke klarer å huske alle detaljene , men tror jeg må ta med meg min kjære tilbake og gjennoppleve det igjen. Jeg var jo på diett da vi var der, så jeg gikk glipp av den fristende italienske pizzaen og noe godt i glasset. Flaks at min kjære også er spajunkie. sjansen er stor for at vi drar tilbake hit asap.

Det går jo spabusser fra Oslo, så det er ikke stress å komme seg dit heller. Hvorfor ikke ta med din kjære hit i forbindelse med Valentines søndag. Feire kjærligheten med litt luksus i form av spa til dere begge? Mmmm… Stedet kan trygt anbefales av meg som selvutnevt «spadiva» hvertfall 🙂

TheWell

Foto: Pinterest

Les mer om THE WELL

( Desverre fikk vi ikke lov til å ta egne bilder her, så derfor kun pressebilder)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *