Mer å ta i mer å være glad i

nicole-wilkins-lee-1

Foto: Pinterest / Nicole Wilkins

En liten update angående hvordan det går med min reverse diet. Mange har spurt meg angående de 2 kg jeg skal gå opp i muskelmasse. Siden dietten startet i november har jeg gått opp 3 kg i muskelmasse. Jeg har gått opp en kg i muskelmasse bare siden jeg stod på scenen og noen uker etter det. Jeg økte forsiktig til 1500 kalorier per dag og nå har jeg økt til 1700. På mandag skal jeg øke til 1900 samme dag som jeg får ny diettplan for å øke muskelmassen. Jeg måler og veier meg hver 2 uke siden min fitnesscoach Christian og jeg synes det er veldig spennende å ha full kontroll + at jeg lærer enormt mye av denne prosessen. Jeg får en enda større forståelse for hva som faktisk er mulig. Det er så mange «no sayers» der ute. Merker jeg er litt lei det og derfor er selektiv med hvilke jeg omgåes. Derfor omgåes jeg mest likesinnede for tiden slik at min personlighet ikke skal bli utvannet.

Jeg tenker å gi det 2 måneder å forsøke gå opp 2 kg i muskelmasse. Mandag skal jeg treffe min coach igjen og jeg er spent på hva han vil jeg skal gjøre denne gangen. Jeg er uansett supergira på å gjøre alt han gir meg beskjed om 🙂 Jeg har skjønt at det er mange som synes det er krevende mentalt og gå opp i vekt etter å ha vært i konkurranseform. Det synes ikke jeg.  Jeg synes det er deilig å få litt mer former igjen og uten at jeg har spurt tipper jeg at min kjære synes det er litt digg å ha litt mer å ta i 😉 haha.. Uansett herlig med litt variasjon. Jeg bryr meg fint lite om å være litt «sexylubben» en periode så lenge det er et mål med det. Jeg digger å være superripped, men lets face it. Man kan ikke leve slik til enhver tid i hverdagen. DET er rett og slett ikke sunt eller godt for noe! Alt til sin tid og nå er det digg å spise mer for å bygge mer masse på denne lille kroppen min.

Akkurat nå i mellomfasen inntil jeg får et kost og treningsprogram mot nye mål kjører jeg et styrkeprogram jeg fikk av en av de nye fitnesscoachene som skal starte å jobbe for LA Lifestyle webcoaching når det kommer opp for fullt og det består av 3 dager styrkeløft ( baseøvelser) for å bli sterk med få reps og tungt. Så består det av 3 dager for hypertrofi ( muskelvekst) med høyere repetisjonsantall og mer isoleringsøvelser. Det er veldig deilig å følge et program . Det gir meg ro i sjelen og jeg kan fokusere mer på andre ting. Herlig å slippe og tenke og bare gjøre! 🙂

2 Comments on “Mer å ta i mer å være glad i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *