Sørg for å ha kontroll over deg selv og dine ting!

Createyourfuture

Foto: Pinterest

I lederskap snakkes det mye om å delegere og å erstatte seg selv. Å ansette mennesker som er bedre enn seg selv. Jeg har absolut tro på at vi kommer langt alene, men lenger i team. Når det gjelder å delegere bort ansvar kan man risikere at tilliten blir misbrukt. Dette gjelder ikke bare i business. Man har sjelden en garanti. Noen ganger må man bare tørre å ta sjansen. Desverre er det til tider mennesker som ikke har det bra med seg selv og som velger å bruke den makten de har eller får til å forsøke trykke andre mennesker ned for å fremheve seg selv og nå sine mål. Denne måten å bygge opp seg selv på har jeg ingen respekt for.

Dette skjer i både business og privat. Med dette innlegget så er målet mitt å få dere til å tenke. Selvfølgelig kan vi ikke gå rundt å tenke det verste og være skeptiske. Selv ønsker jeg først og fremst å tro det beste om folk. Men jenter.. IKKE overlat  deres kontoinformasjon eller log in til nettsiden osv til deres mann. Ikke la han styre deres økonomi eller business. Jeg snakker av erfaring og jeg har de senere årene coachet mange jenter/ kvinner som har blitt hersket over.

Ta kontroll over dine egne ting. Den eneste du kan føle deg 100% trygg på er deg selv. Så sørg for å ha orden i sakene dine og lær deg det du trenger å kunne for å være uavhengig. Så kan du heller velge en mann av kjærlighet framfor at du behøver være avhengig av noen andre. Å leve på en mann er falsk trygghet. Å ha orden i sine egne saker og ha kontroll gir økt selvtillit og jeg mener det er den tryggeste måten som samtidig gir deg mest frihet. Frihet til å være deg selv.

Altfor mange jenter/ kvinner velger seg en mann som kjøper en stor diamantring og betaler deres regninger og må derfor ofte leve opp til hans forventninger. Noen trives kanskje med dette og jeg ser ikke noe galt i det om det er selvvalgt og man trives med å bli dominert på den måten.

Men tenk dere nøye om før dere velger å gi fra dere for mye av kontrollen i deres eget liv..

 

Hilsen storesøstern Lene Alexandra

3 Comments on “Sørg for å ha kontroll over deg selv og dine ting!

    • Ikke 100% bestemt eksakt dato, men start å spare opp! 😉 Du blir vel med ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *