Digger å henge med yngre folk

Arnoldsw_7918

Foto: Pinterest – De yngre har mer av denne attituden enn de eldre som har gitt opp. Derfor passer det meg bedre å henge stadig mer med yngre. Alt er mulig attituden gjør meg glad!

Er det bare meg eller er de i 20 årene mye mer voksne og oppegående enn da jeg var 20. Jeg er så utrolig imponert over de som er yngre i dag. Så mye de kan og vet. Er det internettet som gjør dette? Men ikke nok med at de kan og vet mye. De er høflige også. Vel, hvertfall de jeg treffer. Jeg blir så imponert.

Jeg har alltid vært en person som er opptatt av å vokse og utvikle meg og derfor har jeg ofte hengt mye sammen med de aldre siden de har mye livsvisdom og jeg har kunnet suge til meg informasjon og kunnskap for å lære mest mulig på kortest mulig tid siden det er slik jeg lærer, men nå opplever jeg at jeg har kommet i en alder hvor det er mer interresant for meg å henge med de som er yngre. De som er eldre har ofte «gitt opp» og sluttet å fighte for å nå mål. En del av de har blitt bedrevitere som har satt seg fast i et spor og  tror at ting kun kan gjøres på en måte. Mens de yngre er sultne , nysgjerrige og ikke redd for å ta sjanser.

Jeg lærer enormt mye av å henge med yngre folk og de påvirker meg i positiv retning. Leken var jeg fra før, men de gjør meg enda mer leken og jeg føler meg yngre enn noensinne. Jeg henger en del med folk i tidlig 20 årene både på trening og i jobb og jeg føler meg ikke en dag eldre enn de annet enn at jeg helt klart har en del livserfaring på en del ting og derfor blir en slags støttespiller og sparringspartner for en del av de. Men det er en rolle jeg liker å ha. Så rollene har blitt litt endret med årene gitt.

I går ble jeg kjent med en gutt på 21 på gymet, som automatisk kom bort og rettet på teknikken min når jeg trente. Noen andre ville nok synes det var ubehagelig, men jeg var supertakknemlig for det siden jeg har den innstillingen at jeg ikke tror jeg vet og kan alt best, at jeg alltid kan lære noe nytt og at jeg alltid kan bli bedre. Dette gjorde at vi fikk en god connection ( eller rapport på fagspråket i coaching) siden vi var samme personlighetstyper siden vi var samme personlighetstype og jeg fikk meg verdens beste nye treningskompis. Ikke nok med at han retter på teknikken min og pusher meg til å ta ekstra repetisjoner. Han var superhøflig, positiv og blid i tillegg.

Jeg er glad for at jeg er open minded , sosial og glad i mennesker. Det og ikke være redd for å snakke med ukjente gir SÅ mange spennende interresante muligheter. Og de yngre som vokser opp i dag som jeg treffer er jammen ressursterke ungdommer med stort pågangsmot. De som skal jobbe med meg i Team LA Lifestyle er også unge sultne folk, så dette blir spennende tider!

ALDRI døm noen utifra alder, utseendet eller yrke. Vi kan lære noe av alle! 🙂

BE OPEN MINDED!! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *