Fra Bad boy til Niceboy

BADBOY

Foto: Pinterest

Vi har sikkert alle tatt noen mindre smarte valg her i livet når det kommer til kjærlighet. Ofte jobber jeg med kunder via personlig trening og i mange tilfeller kommer noen til meg fordi de har blitt nedbrutt etter å ha valgt en partner som ikke har vært bra for de. Det kan være mange grunner til dette og noen tilfeller er mer ekstreme enn andre. I noen tilfeller er det manipulering og psykisk vold og i andre er det fysisk vold. Jeg har selv tatt en del feil valg og hadde ubehagelige opplevelser siden jeg tidligere har falt for bad boys. Det er kanskje fort gjort når man er ung og usikker? Det har hvertfall vært et STORT problem for meg og jeg har ofte opplevd at menn har ønsket å kontrollere meg og herske over meg. Menn gjør dette på ulike måter enten ved å overrøse med gaver og tro de eier deg av den grunn eller ved å bedrive «push and pull». Det vil si at de i det ene øyeblikket vil ha meg og så fort du gir av deg selv skyver de deg unna. De ønsker i mange tilfeller at de skal være den sterke dominante som har kontroll, mens  kvinnen er den «svake» som tilpasser seg deres liv. Menn som overrøser kvinner med gaver og som kjører dyre biler kan i mange tilfeller være usikre og forsøke å gjemme seg bak materialisme.

Alle de negative opplevelsene jeg desverre har hatt med feil valg av menn gjorde at jeg ble mentalt nedbrutt en stund og jeg følte meg ikke verdt til å bli elsket eller istand til å elske.  Dessuten har det vært en utfordring  å bli tatt på alvor karrieremessig med blondt hår og store pupper. Jeg har ofte blitt dømt som blond og dum og mitt positive og sprudlende humør har mange ganger blitt misforstått.  Det er ofte menn som er ledere i ulike yrker og mange forsøker å utnytte sin posisjon til å få det de vil ha.

Det er sårende når man ønsker å jobbe hardt for å nå sine mål og enkelte menn kun kun tenker med det ene hodet sitt! Jeg har flere ganger blitt skuffet over menn som bruker sin posisjon til å utøve makt for å utnytte usikre unge jenter. Selv har jeg aldri hatt et ønske om å gå den veien. Javisst er jeg målbevisst, men jeg er ikke villig til å gjøre hvasomhelst for å nå mine mål. et sted går grensen. Jeg  tror på hardt arbeid og jeg er opptatt av å ha respekt for meg selv. Alle de dårlige erfaringene med menn gjorde meg en stund til en mannehater og jeg har gått til psykolog for å komme meg ut av den onde sirkelen og få et bedre syn på menn. Vi har alle våre utfordringer enten det er kjærlighet, økonomi , helse eller hva enn det måtte være. Ingen er perfekt!

Jeg har vært usikker i mange år og det er sikkert derfor jeg har tilbtrukket meg feil menn. Det er jo gjerne slik at vi tiltrekker oss de som er like oss selv. Derfor må vi først og fremst jobbe med oss selv. Jeg har ikke vært bortskjemt med menn som støtter, backer opp og er snille. Som regel har jeg møtt mange kyniske menn som alltid hadde en baktanke. Jeg trodde ikke det fantes menn med gode intensjoner som roser , skryter og tør vise følelser. Derfor har jeg heller aldri turt å støtte meg 100% til en mann. For meg ville det ha vært en falsk trygghet. Mine mange år med et tragisk kjærlighetsliv og et mindre godt forhold til menn gjorde at jeg ble lukket selv om jeg i utgangspunktet er en åpen følelsesperson. En periode klarte jeg ikke vise følelser eller å slippe noen innpå meg. Jeg ble redd og krøp inn i mitt eget skall. Til tider ble jeg en iskald bitch fordi jeg var så redd for å bli såret igjen.

Innerst inne er jeg en håpløs romantiker og derfor har dette vært veldig vondt for meg. Jeg må innrømme at det har vært veldig uvant for meg å bli sammen med Henrik som heier på meg, skryter av meg, tør vise følelser og som bare har gode intensjoner. I starten når han sa fine ting til meg tenkte jeg «Hva er det han vil nå tro?» og jeg ventet bare på at ting skulle endre seg og at han plutselig skulle få et aggresjonsutbrudd, men det har fortsatt ikke skjedd. Han spretter fortsatt opp klokken 0600 om morgenen med et bredt smil og han sender meg meldinger og spør om det går bra med meg. Han bryr seg om meg. Forferdelig at det skal være sånn, men jeg har faktisk måttet vende meg til å være sammen med en snill og positiv mann.

Men det gjør meg uten tvil godt. Jeg merker at jeg vokser meg sterkere og at selv om kjærlighet og menn ikke er det området jeg er mest selvsikker på har jeg nå begynt å innse at mitt syn på menn har vært en negativ generalisering og at jeg nå endelig er i ferd med å komme meg ut av det. Jeg er på et bedre sted i livet hvor jeg har en høyere respekt for meg selv og er mer selvsikker enn noensinne. Det er nok derfor jeg nå endelig etter alle disse årene har klart å bryte ut av den onde sirkelen. Riktignok merker jeg at jeg fortsatt har et sterkt behov for å stå stødig på mine egne bein da jeg aldri har noen garanti for at en mann vil fortsette å være med meg.

Så jeg velger å ha fokus på å ha styrken i meg selv og så tar jeg aldri Henrik for gitt. Jeg er veldig stolt av Henrik og har stor respekt for han. Han imponerer meg med sine gode verdier og helt unike personlighet. Det er ikke en selvfølge at han alltid vil være der, men nettopp derfor velger jeg å nyte hver eneste dag jeg er så heldig å få være hans kjæreste. Jeg tar en dag av gangen og lever i nuet.

Jeg føler meg som verdens heldigste jente akkurat  nå <3

<3 HAPPY VALENTINES Henrik <3

LAZeniaIMG_0763

TEnnisFullSizeRender

IMG_1872

Vegasmat1_1958

Foto: Privat

Like barn leker best <3

8 Comments on “Fra Bad boy til Niceboy

    • Aww, så bra du likte det. Var litt i tvil på om jeg skulle tørre være så personlig <3

    • Awww, takk Nina. Jeg merker at han gjør meg til et bedre menneske og grounder meg. Veldig bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *