Keeping up with the LA Lifestyle..

På min snap: lalifestyle kan dere få mer detaljer om hva som skjer på Planet LA Lifestyle + titte behind the scenes i min trening. Det er en hektisk hverdag som fitnessgrunder og derfor er det ikke alltid jeg rekker å skrive ned og dele alt på bloggen.

Nå har vi valgt ut jentene som skal være med på Bikinifit og bli coachet fram til Bikinifitness konkurranse i høst. Det er ikke sikkert alle kommer til å stå på scenen. Erfaringsmessig vil det alltid være noen som faller fra av ulike årsaker eller noen som ikke rekker å bli klare til å konkurrere, men de kommer forhåpentlighvis til å heie sine lagkamerater på Team LA Lifestyle Bikinifit fram. Jeg gleder meg enormt mye til å dele all min kunnskap og ikke minst til å bli kjent med alle jentene.

Ellers jobber vi på spreng med å få ferdig de nye websidene til LA Lifestyle. Jeg har hatt intervjuer med flere superdyktige flotte fitnesscoacher og gleder meg til vi kan tilby dere skreddersydde trening og kostholdsplaner i true LA Lifestyle ånd Fit & Fabulous via webcoaching 🙂 De nye websidene blir helt amazing! Mansoor Sha som laget den nye logoen til LA Lifestyle lager også nettsidene. Gleder meg som en unge til å dele den med dere! Jeg blir så glad av å se på den og håper dere også blir det! Lots of colours! 🙂

Vel, nå skal jeg ut å spise burger med kjæresten <3

Ha en deilig helg! Takk for at dere følger meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *