Skal jeg stille i flere konkurranser?

 

I utgangspunktet meldte meg bare tilfeldighvis på en konkurranse i LA for opplevelsen og for å øke min kunnskap som coach siden jeg ønsker å coache tøvere fram til deltagelse i fitness. Vel, så har jeg vel alltid hatt en drøm om å stille i Fitness selv også og Harald ( som driver Haralds gym og er en legende innen bodybuildingbransjen) som er en av mine mentorer sa for to år siden at det ville ta meg to år og bli klar for å stille i Bikini Fitness. Første gangen da jeg var på Partner Gym og møtte Christian Egner som er min fitnesscoach i dag følte jeg han virket litt skeptisk, for jeg hadde virkelig ikke peiling. Jeg bare tok jo en sjans og meldte meg på en konkurranse i LA uten å forhøre meg med noen. Men Christian var positiv og jeg følte han synes det var gøy jeg valgte gå min egen vei.

ChristianEgner

Christian er selv verdensmester i Fitness og vet hva som kreves. Skal man bli best, må man lære fra de beste 😉 De som har vunnet og gjennomført det du vil gjøre. Jeg hadde ingen anelse om mitt nivå eller muligheter annet enn at jeg følte Bikini Fitness kunne være rett sport for meg basert på all min erfaring som artist, modell + at jeg har trent styrketrening noen år, lever sunt, er personlig trener og digger stå på scenen.

Jeg startet dietten 1.november på 16% fett og gikk ned til 9% til sceneform på ganske kort tid i forhold til hvor lenge andre vanlighvis er på diett har jeg skjønt. Andre går 6 måneder på diett ofte. Jeg var på diett i ca. 11 uker( 2 måneder og 3 uker) Men det var enkle justeringer for meg siden jeg lever så sunt og har gode rutiner på mitt kosthold fra før sa Harald ( Haralds)

Jeg gikk ned 3,8 kg fett på dietten og opp 1,8 kg i muskler. Jeg forandret kroppssammensetningen på 5 kg ca i underkant av 10 %

ChristianEgner

Det jeg liker med Christian er at han er positiv og tenker som meg at alt er mulig. Noen ganger tar det bare litt lenger tid 😉

cropped-BikinifitnessIronmannaturally2.jpg

Jeg ser på meg selv som Christians Protege 😉 I do what he tell me to do and together we create magic..

I går var vår første måling og evaluering etter mine gode plasseringer i Ironman Naturally i Los Angeles på Fitexpo og det var godt å få en god klem av en stolt coach. Det betyr mye for meg. Jeg vet hvor irriterende det er med kunder som ikke gjør som man sier, så det minste jeg kan gjøre er å behandle min coach med respekt og gjøre som han sier. Jeg vet at det gir de beste resultatene om jeg gjør som han sier og skaper en god stemning. Det er teamwork og handler om å gi og ta! Det handler IKKE om at coachen skal gjøre jobben for deg!

Du må ha egendrive og vilje også! 

Jeg var veldig spent i går. Mange har spurt meg om jeg skal stille i flere konkurranser og spesielt i Norge. I går evaluerte vi mine prestasjoner til nå. Min coach Christian sier at jeg har en talent innenfor denne sporten og da er det fristende å satse «all in». Nå jobber mitt management for å finne en god sponsor som har tro på meg og vil være med på laget så jeg kan satse.

I går la jeg fram planen min om å spise en reverse diet og det var Christian helt enig i. Siden konkurransen har jeg gått opp fra 9% til 10,8 % i fett hvilket er lite etter hva jeg har forstått. Mange kan gå opp 12 kg bare første døgnet fordi noen spiser ofte alt de ikke har kunnet spise på diett osv. Selv har jeg ganske god disiplin og sprakk derfor ikke på denne måten selv om vi koste oss masse i Vegas og dette er nok en av mine fordeler i denne sporten. Jeg «sprakk» på 2 epler på dietten 😉 hehe..

Nå ligger jeg på 1500 kalorier per dag og jeg kommer til å øke gradvis hver andre uke. Dette vil være best for min helse. Helsen kommer først. Jeg skal ha denne kroppen i mange år og nå er fokuset på å jobbe med mine svakheter. Ja, jeg har et talent, men jeg mangler i følge min coach muskelmasse for å hevde meg i toppen. Jeg har falt pladask for denne sporten og har veldig lyst til å satse på dette. Derfor blir fokuset nå og finne rett sponsor og å øke muskelmassen.

Jeg skal opp til ca 14% i fett. Jeg ønsker ikke gå for høyt opp i fett% og føler ikke jeg behøver ligge like høyt som andre heller. Min genetikk fungerer fint på 14 %. Da jeg tidligere trente dedikert over en periode for å bli sterkest mulig og spiste masse mat ( riktignok sunnn og ren mat) lå jeg på 14% og hadde nok energi og følte meg balansert. Jeg kommer til å måle meg hver 2 uke og trene et treningsprogram for muskelvekst + spise et kosthold for å bygge kvalitetsmuskler.

Målet nå er å se hvor bra jeg kan bli! Det at Christian har tro på meg holder for meg og så bryr jeg meg fint lite om hva alle andre måtte mene. 

Hvilke konkurranser jeg skal delta i er ikke bestemt. Nå skal vi først holde fokus på å få meg opp i vekt og vi skal starte å bygge muskler. Det blir gøy! Gleder meg til å få litt mer volum og former igjen!! I går var jeg på intervju med Dagbladet som kommer neste helg og da tok jeg meg en sjokoladefondant og en Pink Mojiito på Sydøst og jeg spiste godis på kino med kjæresten i går og vi spiste kake på Deli etter kinoen i går. Det føltes godt å feire litt før ferden går videre mot nye mål!

Dette blir gøy! Krysser fingrene for at vi finner en god sponsor som matcher min merkevare på en bra måte! Er du den rette sponsoren eller kjenner du noen som kan fungere godt i team med meg?

Ta kontakt med marte@anti.as i mitt management!

Bli med på reisen da vel! Vi gjør det som skal til! 😉

Hardt arbeid og disiplin skaper resultater! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *