Innboksen har eksplodert!

IMPERIUM

Hei alle sammen! Jeg er sååå lei meg for at jeg ikke har greid å svare alle dere som har sendt meg superhyggelige gratulasjoner etter min prestasjon i Los Angeles + søknader som fitnesscoach for LA Lifestyle webcoaching og søknader til Team LA Lifestyle – Bikinifit. Innboksen min har rett og slett eksplodert den seneste tiden og det vil ta meg tid å komme igjennom alle mailene i tillegg til alle de andre arbeidsoppgavene mine som grunder og alle mine andre roller i LA Lifestyle. Jeg holder på i disse dager og se igjennom søknadene til Bikinifit og tar kontakt med de av dere som er aktuelle til teamet og de av dere som jeg ønsker inn på audition/ intervju til å bli fitnesscoach for LA Lifestyle webcoaching.

I disse dager jobber jeg samtidig med ferdigstillelse av de nye websidene og jeg ser virkelig fram til å få flere med meg på teamet for å nå ut til flere mennesker og kunne få enda flere mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv og føle seg Fit & Fabulous 🙂

Håper dere smører dere med tålmodighet, mens jeg jobber meg igjennom innboksen steg for steg.

Jeg setter enormt pris på responsen! Jeg er overveldet og rørt rett og slett og jeg gleder meg til å bygge LA Lifestyle imperiumet videre og fortsette å sprenge grenser og skape resultater! Jeg har aldri bygget et imperium før, så det er mye å sette seg inn i gitt 😉

Tusen takk for deres tålmodigheten <3

2 Comments on “Innboksen har eksplodert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *