Lets gain som muscles !

Opp2kg

Jeg har virkelig fått tilbake treningslysten etter jeg startet med Bikinifitness. For meg er det helt avgjørende å ha et konkret mål å jobbe mot og jeg liker press. Jeg liker og hele tiden jobbe med å forbedre meg. Nå har jeg fått evaluering fra mine coacher som har sagt sin ærlige mening om hva som er realistisk i forhold til å en eventuell fortsettelse som Bikini Fitness utøver.

Mine coacher er positive og tenker at alt er mulig! Mens en del andre sier mye rart og tviler. Selv har jeg nå valgt å droppe å delta i vårens konkurranser som Sandefjord open og Oslo Grand Prix og heller hjelpe Harald ( Haralds gym) med utøvere og å heie på andre jeg kjenner i bransjen. Jeg ønsker å leve litt på suksessen fra min prestasjon i LA og ha fokus på å bygge LA Lifestyle konseptet + planlegge Bikinifit og skrive boken min nå framover.

Fokuset på trening etter samråd med mitt team og min fitnesscoach Christian Egner blir å gå opp 2 kg til i muskelmasse. Så deilig!! Gleder meg til å vokse!

2 Comments on “Lets gain som muscles !

    • Konge!!! Gleder meg til å bli biff! More curves! Give it to me!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *