I am living my dream!

 

YOURTRIBE

Det har midlt sagt vært hektisk etter seieren i Bikinifitness i Los Angeles. Mange som tar kontakt og enten vil gjøre intervjuer eller inngå ulike samarbeid. Mitt management gjør sitt beste for å klare å holde orden i kalenderen min og sette grenser for meg som i utgangspunktet er en ja person 🙂

Mye av tiden går nå med til å få på plass Bikinifit. Det er mye som skal ordnes for å få konseptet til å svinge på best mulig måte. Det har vært så utrolig mange fantastisk flotte jenter som har søkt om å få være med. Desverre har vi kun 15 plasser da vi ønsker at det skal være personlig og at de jentene som er med skal få gode resultater og bra oppfølging. De som ikke får en email i dag blir satt på en venteliste i tilfelle noen av de som er valgt ut ikke har anledning til å være med allikevel av ulike årsaker, så selv om dere ikke får mail i dag er ikke toget gått. I verste fall kan dere kanskje få muligheten igjen neste år. Who knows, kanskje det blir en treningsreise med LA Lifestyle i år også? Ps: De av dere som ikke får mail i dag må ikke se på dere som en dårlig nummer 2. Det var SÅ mange bra jenter som passer perfekt for LA Lifestyle og Bikinifit at Tina og jeg hadde rett og slett et skikkelig luksusproblem! Vi satt her og bare» WOW WOW WOW» ! Dette blir bra!! Gleder meg sånn til å treffe alle jentene og til å kickstarte dette prosjektet i april!!

I tillegg har jeg nå hatt intervjuer med en del potensielle fitnesscoacher til LA Lifestyle webcoaching. Min webdesigner Mansoor jobber i dag på spreng med nye websider og det blir fabulous! Totally LA Lifestyle! Lovin` it! Gled dere! Og de jeg har snakket med er duperdyktige og jeg gleder meg til Team LA Lifestyle er oppe og går! Blir så herlig å skape et miljø og få flere LA Lifestyle ambassadører som formidler filosofien og jobber for å få flere mennesker til å følge drømmer, jobbe hardt for å nå mål og bli en sterkere utgave av seg selv!

Det som er så utrolig kult er at nå som jeg er meg selv all out tiltrekker jeg meg likesinnede og da er det så gøy å sitte å ha intervju med potensielle samarbeidspartnere! De sitter jo og formidler min filosofi og forteller hva jeg og mitt selskap LA Lifestyle står for og sier at de står for det samme. At de ønsker å jobbe med noen som har felles verdier og budskap! Halleluja! Jeg blir helt rørt og har felt en del tårer den seneste tiden!

Jeg har aldri hatt som mål å bli en leder, men jeg ser nå at jeg har ikke noe valg. Til de som vil jobbe med meg er jeg helt ærlig på at alt dette er nytt for meg og at det blir en del prøving og feiling. Jeg har mye å lære både som leder, entreprenør , coach og hva det enn måtte være. Men en fordel har jeg.. Jeg er litt crazy! Jeg digger å sprenge grenser og jeg brenner for å gjøre andre bedre! Samtidig tenker jeg at vi lever bare en gang og det kan være over nårsomhelst. Så hvorfor skal jeg ikke bygge et LA Lifestyle imperium? Jeg har jo kun gode intensjoner! Og vi skal ha det gøy på veien!

Nei, damn! Shit! I am living my dream!!!

Og vet dere hva?? Jeg har på toppen av det hele havnet på blogglisten midt oppi alt dette sirkuset! Hadde det ikke vært for at Anne Brith gjorde meg oppmerksom på det hadde jeg ikke vært klar over det! Men så gøy at det faktisk er så mange som følger min reise!

Takk!! Nå må jeg løpe videre for å bygge imperiumet videre. Aldri gjort det før, så dette blir gøy! hahaha..

 

2 Comments on “I am living my dream!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *