Like barn leker best

SynneRipe

Foto: Tok oss en kaffe etter trening på et av mine stamsteder på Løkka Espressohouse.

For en fantastisk start på dagen! Under dietten mot Bikinifitness konkurransen i LA fulgte jeg et program slavisk og trente mye alene. Nå kjenner jeg at jeg er veldig sosial og at det er deilig å trene med likesinnede. Man kommer langt alene, men det er supert å trene med likesinnede.  Jeg var så heldig å få besøk av Synne som til vanlig holder til i Førde. Hun trente med meg på Haralds gym. Det er så herlig å trene med mennesker som utfordrer meg og kommer med feedback på hvordan jeg kan bli bedre uten at jeg engang har spurt fordi de digger å gjøre andre bedre. Selv liker jeg også å si ifra om det er noe jeg ser den jeg trener med kan bli bedre på. Dette gjorde at vi hadde en super økt sammen i dag! Det er jo ingenting som er bedre enn å kunne jobbe i team og sammen bli bedre.  Synne fikk lede økten i dag og det ble en heftig økt med fokus på baseløft. Rumpe og lår var i fokus for å si det sånn!

SynneRipe2

Eksentriske Leg Extensions:

4 x 12-15 rep

Knebøy:

4 set x 10-12 rep

Lårcurl:

3 x 15 rep

Markløft:

3 x 10-12 rep

2 ulike Reverse Hypers varianter:

20 reps av hver og tilsammen 60 reps. Det svei for å si det sånn 😉 Digg!

SynneRipe3

Foto: Tatt av Synne Ripe på Haralds gym 🙂

2 Comments on “Like barn leker best

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *