Når alt kommer til alt er det kun deg selv du kan regne med!

11720635_10153326670895091_1673823016_n

Mange sier mennesker de trodde de kunne stole på svikter når det virkleig gjelder eller når de virkelig trenger de. Men har det falt de inn at andre mennesker til tider kanskje har mer enn nok med seg selv? Noen mener at de uansett må stille opp og legge seg selv til side når en venn har problemer. Vel, min erfaring er at man må sørge for sin egen overlevelse først og fremst for å kunne ha noe å gi eller å hjelpe andre. Så egentlig er den eneste vi har når alt kommer til alt oss selv. Vi kan ikke regne med at noen andre er der og tar oss imot når vi faller. Derfor er vi nødt til å ta vare på oss selv. Vår egen livskvalitet og om vi når våre mål avhenger av oss selv og ingen andre. Ja, vi kan la oss inspirere og få energi av andre mennesker. Men det er vi selv som må ta de rette valgene hver eneste dag og holde oss sterke fysisk og mentalt for å takle livets utfordringer. For uansett om noen har betalt en regning eller skrevet under en kontrakt så betyr det egentlig ingenting. Om noen kollapser eller feilberegner er de kanskje ikke der for deg når du trenger de. Det er ofte mennesker vi jobber med og mennesker kan feile. Selvfølgelig er det en utrygg tanke og tenke, men det er mye bedre å ha dette i bakhodet enn å forvente at noen skal være der og «redde» deg når du er ute og kjøre.Du må ta ansvar for deg selv først og fremst.

Javisst er det supert å jobbe i team og klarer man å være fleksible, tilpasningsdyktige, sette grenser og spille hverandre gode er det ingenting som er bedre. Da kan man faktisk få en følelse av at man sammen kan skape magi, men dette avhenger at hver og en i time har en styrke og selvsikkerhet i seg selv og tar ansvar for sin egen helse og balanse. Det er ingenting som er bedre enn å jobbe i et team som svinger. Vi har vel alle kjent den følelsen av både å føle at man ikke er skapt for teamwork, men at det også kan være skikkelig dreamwork når et team er godt sammensatt av mennesker som utfyller hverandre på en bra måte.

Tillit og respekt føler jeg er essensielt i et samarbeid. Det er viktig med tydelighet, ærlighet og forventningsstyring. Sikkert lett å si og skrive, men kanskje ikke like lett i praksisk.

Selv går jeg nå inn i en ny fase i mitt liv hvor jeg går inn i en rolle som leder. Dette er definitivt utenfor min komfortsone og jeg vet at jeg har mye å lære selv om jeg på mange måter har ledet tidligere, studert de beste + gått mental trener og er på siste trinn på coachingutdannelsen nå. Vel, en ting er hva jeg har lest og hørt. Men å faktisk uttøve godt lederskap i en hektisk hverdag. DET er utfordrende har jeg skjønt på andre ledere og direktører som jeg har vært så heldig å trene og coache. Jeg føler meg heldig som har fått lære av historiene de har delt og kunnskapen de har formidlet. Men jeg er forberedt på å feile og jeg er forberedt på tfordringer!

Every winner was once a beginner.. Et skritt av gangen. Hva er det verste som kan skje?

Jeg velger i dag ut de 2 første fitnesscoachene som skal jobbe for LA Lifestyle webcoaching. Så om dere enda ikke har kommet i gang med treningen siden dere mailet meg er hjelpen snart rundt hjørne. Mine lister er desverre fulle og jeg har venteliste. Derfor henter jeg nå inn flere fitnesscoacher til Team LA Lifestyle . Jeg desverre ikke har rukket svare de hundrevis av mailene deres og jeg er veldig lei meg for det da jeg ønsker å være effektiv og svare alle. Men hittils har jeg desverre bare vært en person og det eksploderte som sagt da jeg gikk all inn på Bikinifitness og vant i min debutkonkurranse i LA. Jeg har nå søkt for å finne de rette menneskene til å formidle LA Lifestyle filosofien og å jobbe i Team LA Lifestyle.  De er supergira på å skape knall resultater for deg!

Jeg ble superinspirert og fikk lyst til å trene da jeg var på møte med de og gleder meg til å gi dere muligheten til å få oppfølging av noen superdedikerte proffe fitnessocacher som sørger for at du føler deg Fit & Fab!

 

2 Comments on “Når alt kommer til alt er det kun deg selv du kan regne med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *