Konkurranser gjør meg bedre!

IMG_0700

Jeg har spilt håndball og fotball i 10 år og de senere årene har jeg kastet meg ut i mange utfordringer og konkurranser og det er en grunn til det. Jeg digger det! Konkurranser gir meg ekstra press og det gjør meg skjerpet og mer fokusert. Jeg presser meg selv mer enn jeg ville gjort ellers og har en større motivasjon til å trene hardere og oppnår derfor bedre resultater. Det er ikke nødvendighvis selve konkurransen eller det å vinne som driver meg, men det og hele tiden jobbe mot å bli en sterkere utgave av meg selv. Det å oppleve mestring og kjenne vekst både fysisk og mentalt. Dette er noe jeg gjør bevisst for å bli sterkere og takle hverdagens utfordringer. Dette er grunnmuren min. Jeg har landet etter Bikinikonkurransen i LA og nå står nyte utfordringer for tur.

Jeg har startet med styrkeløft. Først startet jeg med dette for å lære mer om dette og fordi jeg digger å trene. Men min coach har nå utfordret meg til å konkurrere i styrkeløft! Hehe.. Damn, det frister! For hva har jeg egentlig å tape? Jeg VET jeg kommer til å bli sterkere, lære masse og oppleve masse mestring underveis i prosessen på veien mot målet.

Nå må jeg bare melde meg inn i en styrkeløfteklubb og så må vi finne en konkurranse jeg skal delta i. Jeg føler ikke jeg kan takke nei til denne utfordringen! 😉

2 Comments on “Konkurranser gjør meg bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *