Hvordan trener du ?

Video: Når det brenner… Ta noen ekstra repetisjoner.. Det skal svi.. Det er da magien skjer 😉

Det er noen spørsmål som går igjen på snapchat og jeg tenkte svare litt mer utfyllende på et av de her. Mange spør hvor ofte jeg trener, hva og hvordan.

Jeg trener nå 6 dager i uken. 3 dager styrkeløft hvor jeg forsøker å trene med mine styrkeløft coach Jørgen Aasen på Atlet Fysio en gang i uken så sant ingen av oss er bortreist. Når jeg trener styrkeløft for å bli sterkere trener jeg få repetisjoner med lange pauser opp mot 2 minutters pause. Hvis ikke følger jeg et detaljert program for å øke i styrke. Nå ser det jo ut til at jeg skal delta i en styrkeløftkonkurranse før sommeren, så da blir det spennende å se hvor mye sterkere jeg kan bli i løpet av denne tiden.

Målet er Elite Nivå i disse øvelsene:

Knebøy: 95 kg

Benk: 65 kg

Markløft: 120 kg

Skulderpress: 50 kg

Chins: Usikker på Elitenivået her, men jeg ønsker å ta 10 pullups uanstrengt

Så trener jeg 3 dager i uken muskelvekst hvor jeg følger et detaljert program jeg og min supre fitnesscoach Christian Egner skapte sammen. Målet er å legge på meg i muskelvekst og da gjelder det å trene både tungt, variert og å få i seg nok næring. Som dere vet er jeg på en reversediet fortsatt som Christian har satt sammen for meg. Jeg lærer så enormt mye av denne mannen. Det er så spennende å jobbe med han.

Målet er å legge på meg et par kg i muskelmasse og om formen er bra nok og Christian sier GO vurderer jeg å stille i NM til høsten. Men mye hardt arbeid skal legges ned før vi tar en endelig avgjørelse på dette. Nå skal jeg spise meg opp fra 2200 kcal og opp til 2800 kcal så jeg er i overskudd. Da er det større sjanse for muskelvekst. Men grunnen til at min coach ikke vil at jeg skal spise overskudd allerede er fordi han ønsker at jeg skal legge på meg mest mulig lean mass framfor fett slik at det ikke blir så mye fett å brenne bort når og om jeg eventuelt bestemmer meg for å delta i konkurranse til høsten.

Først og fremst konkurrerer jeg med meg selv og målet er først og fremst å bli bedre enn jeg var i går. Det å pushe meg selv til å bli en sterkere utgave av meg selv. Det å pushe meg selv på denne måten gjør at jeg får mer selvrespekt og økt selvtillit.

Alt avhenger av målet og jeg anbefaler alle å legge en plan utifra sine egne mål framfor å forsøke å gjøre som alle andre. Om du mangler kunnskapen anbefaler jeg deg å ta kontakt med noen som har gjort det du ønsker å gjøre før deg. Ønsker du å være Fit & Fabulous så anbefaler jeg deg å ta kontakt med noen som allerede er det og spør de hva de gjør 🙂

Vi blir ALDRI utlært! 🙂

2 Comments on “Hvordan trener du ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *