Skal du stille i Fitness?

FineartnudesGuidoArgentini1

Foto: Denne photoserien er tatt av selveste fotograf Guido Argentini. Han har laget en egen photobok med bare masse vakre aktbilder som dette hvor modellen er lakkert i gull. Helt amazing! Jeg blir så glad av å se slik vakker kunst <3

Vi har alle våre talenter. Ikke undertrykk ditt talent selv om det ikke passer inn eller om det provoserer andre mennesker.  Vi har alle behov for å utrykke oss selv og være akkurat som vi er enten vi er akademiske, kunsteriske, ekshibisjonistiske eller filosofiske! Jeg har selv kjent på at hele meg ikke har vært akseptert i alle sammenhenger, men nå har jeg heldighvis kommet til et sted i livet hvor jeg gir mer FAEN og heller er selektiv med hvilke mennesker jeg omgåes. Jeg anbefaler deg å bruke tiden på de menneskene som respekterer deg for den du er.

titel-minerva-aus-dem-bildband-argentum-von-guido-argentini1

Selv har jeg alltid hatt en avslappet forhold til nakenhet og er stolt av mine feminine sider. Da jeg sluttet som modell var det ikke fordi jeg så noe galt i å vise seg naken, men når jeg tenker meg om så må jeg nok innrømme at mye av grunnen var at jeg ikke var selvsikker nok til å takle all drittslengingen og sjalusien fra mennesker som forsøkte trykke meg ned.

Den seneste tiden har jeg jo testet ut en fitnessdiett og jeg har fått en enorm respekt for både de som stiller i Fitness, men for toppidrettsutøvere og mennesker som tør å skille seg ut i det hele tatt. Det jeg har lagt merke til i denne prosessen er reaksjoner fra ulike mennesker. Treningen og dietten er 0 stress synes jeg, men det jeg tror er noe av det aller viktigste om man skal lykkes som toppidrettsutøver er mental styrke og evnen til å tørre gå sine egne veier og å være seg selv. For det er uten tvil mange mennesker som skal mene mye når man går utenom normalen og gjør ting ikke alle andre gjør. Jeg har trossalt blitt kalt ganske mange stygge ting den seneste tiden etter jeg la ut et bilde av meg selv hvor jeg var stolt av min egen framgang.

Heldighvis er jeg ikke 20 år lenger. Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om hva andre mennesker mener i det hele tatt, men jeg velger å holde meg til flokken min og lytte til de jeg vet er ærlige og som vil meg godt. Hva alle andre mener er meg klinkende likegyldig akkurat nå. Jeg lever først og fremst livet mitt for meg selv. Grunnen til at jeg nå føler meg så sterk er nok av mange ulike grunner. Jeg har hatt mye motgang i livet og motgangen har gjort meg sterkere, mer reflektert og gitt meg et bredere perspektiv. Jeg fokuserer på muligheter framfor hindringer og jeg er bevisst på at jeg ikke kan tilfredstille alle. Det forsøker jeg ikke lenger på heller.

De siste årene har vært krevende på mange måter med mange brudd som har tatt mye krefter av meg, men når jeg endelig kom meg videre fikk jeg en enorm styrke og da jeg møtte min nåværende kjæreste Henrik følte jeg meg plutselig uovervinnerlig og det var som om jeg ble en enda sterkere og tydeligere utgave av meg selv. Som om jeg ble meg selv igjen. Ja, jeg vet det høres helt crazy ut og det er ikke sikkert det er pga Henrik. Det kan være frihetsfølelsen som gjorde at jeg blomstret opp og fant tilbake til mitt fighterinnstinkt og min «fuck off» attitude som jeg hadde da jeg gjorde suksess med «MY boobs are okay» . Det skjedde noe den gangen som gjorde at jeg mistet meg selv. Men nå er jeg back in the game og det føles så digg! Alt jeg gjør nå føles så rett!

Jeg lever i tråd med MINE verdier, lytter til MIN magefølelse. Nå har jeg innsett at jeg er og forblir en outsider som går mine egne veier. Jeg er rar og jeg gjør ting som ikke er «rett» eller politisk korrekt. Jeg bryter barrierer og jeg sprenger grenser. Til tider kan jeg være provoserende, frekk og frampå. Perfeksjonist, laserfokusert og ekstrem kan jeg også være samtidig som jeg kan være helt laidback. Jeg er en jente med mange fasetter og jeg kan ikke settes i bås. Da hopper jeg ut av den båsen.

Jeg har virkelig funnet tilbake til meg selv i dette fitnesseksperimentet mitt. Målet var å gå på et treningsprogram og en såkalt ekstremdiett( jeg opplever den ikke slik. Det er lett) for å øke min kunnskap og kunne coache andre utøvere og det skal jeg. Men jeg innså at dette har jo vært min drøm helt siden jeg var 17 år. Det har bare ikke passet slik og jeg har manglet kunnskapen. Kanskje tiden er inne nå? Det er veldig mange som har spurt meg om jeg faktisk skal stille og påpekt at om jeg skal coache andre så burde jeg faktisk gå hele veien slik at jeg har kjent hele opplevelsen på kroppen. Det er forsåvidt et godt argument.. Og jeg digger jo denne prosessen. I just have to admit it! I love the extreme! What a feeling! 😉

Jeg merker at jeg allerede har gått inn i all in fokusbobla mi, so why stop here? Hodet mitt har nå en toppidrettmentalitet hvor jeg får tunnelsyn og blir mer individualistisk og ego. Det er det som skal til for å prestere har jeg etterhvert lært meg. Sånn sett er jeg glad for at jeg har en kjæreste som selv har stilt i fitness og selv har evnen til å gå inn i sin egen fokusboble.

Fitness og kroppsforming har alltid ligget nært mitt hjerte. Som kvinne er jeg både opptatt av det indre og ytre. Og fysisk styrke og feminin estetikk blandet sammen gjør meg rørt. Dette er en stor lidenskap som ligger mitt hjerte nær og nettopp derfor klarer jeg nå og overse alle dumme kommentarer om hva folk måtte mene, for dette er virkelig sporten for meg.

Vi har alle våre talenter og dette er noe som faller naturlig for meg. Jeg er sterk og jeg liker å fremheve mine feminine sider. Jeg liker å jåle meg og vise meg fram på en scene.

Jeg reiser til LA 21.januar og der finnes ingen jantelov. Mitt selskap heter LA Lifestyle og det er en grunn til det. Jeg ønsker å holde avstand til janteloven. Antijanteloven passer bedre inn i LA Lifestyle.

Jeg håper å kunne treffe Lena Johannessen når jeg først er i LA da hun har vært en stor inspirasjon i min trening opp igjennom årene fra jeg første gang satt min fot i et helsestudio 17 år gammel.

LENA

Foto: Pinterest

Vi har alle våre talenter. Jeg må innrømme jeg vurderer sterkt å stille i Fitness nå 😉

Tiden får vise hva som skjer..

 

12 Comments on “Skal du stille i Fitness?

    • Tuuuusen takk! Akkurat derfor jeg gjør dette. For å inspirere flere til gå gi faen og tørre mer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *