Dagens treningsøkt

DipsIMG_0782

 

2.januar @ Maxx gym Torevieja:

Skuldre:

3 x 12 Skulderpress med stang

4 x Sidehev 6 tunge reps + drop set til syra kom x 4 sett

Bakside skulder i apparat ( Omvendt flyes ) 4 x 15-20 rep

Bryst/ Triceps:

Dips 4 x 8

Smale Pushups + Triceps extensions ( så mange at jeg fikk syre)

Pec dec 4 x 15-20

Jeg koste meg så mye på treningen i dag at jeg hadde lyst til å trene beina i kveld, men jammen stengte det klokken 1700, så jeg må vente HELT til i morgen tidlig! Jeg har en enorm treningsglede og mengder av energi for tiden! Skulle virkelig ikke tro jeg var på diett!

RunatthebeachIMG_0771

Gleder meg big time til å trene beina i morgen! Denne fitness livsstilen digger jeg virkelig over alt på jord! Føler jeg er i mitt rette element 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *