Siste dag med min kjære i Spania

LAZeniaIMG_0763

Uff, tiden går så raskt når man har det gøy 🙂 I morgen skal Henrik reise hjem allerede. Føles jo nesten som om han kom i går. Vel, det positive er at jeg kan ha 100% fokus på treningen og dietten. Ikke det at jeg ikke har hatt det mens Henrik har vært her, men jeg kan jo ikke være fullstendig ego og freak når jeg har kjæresten på besøk heller.

Jeg må si jeg synes det er litt kjipern at jeg ikke får målt fett% og muskelmassen når jeg er her i Spania, så jeg kan bare følge dietten og treningsplanen og satse på at resultatene er bra når jeg er tilbake hos min fitnesscoach Christian Egner. Da får jeg dommen.. Hjelpes..  Kjenner jeg har kjent litt på det og ikke kunne måle her nede. Jeg liker best å ha fullstendig kontroll. Dessuten synes jeg denne dietten har vært latterlig enkel hittils. Om jeg har gjort ting rett skal fett% ligge på ca 10% nå. Mange lurer på om man mister mensen på diett og det skrev jeg jo om tidligere. Jeg har ikke mistet den, så det ser jeg på som positivt.

LAZeniaFullSizeRender

Siden jeg ikke får målt meg og det ikke er hensiktsmessig og kjøre hodet mitt mentalt velger jeg å bli enda mer detaljert og ekstrem fra jeg har kjørt Henrik på flyplassen i morgen. Nå er det kort tid igjen og det er på tide å gå «all in» i fokusboblen for å skape best mulige resultater. Desverre har jeg nå begynt å se meg litt blind på kroppslige endringer, så jeg overlater dette til min fitnesscoach og følger bare planen til punkt og prikke fram til jeg får feedback fra Christian. Det blir best slik. Minst mulig stress. Fokus på arbeidsoppgavene, en dag av gangen 😉 No stress! Spennende og lærerrik prosess er det uten tvil og jeg takler det MYE bedre enn jeg hadde ventet.

Jeg må btw le av at mange kalte meg for mandig og til og med anklaget meg for å ta dop her forleden. Samtidig var det noen som trodde at jeg ikke tålte at folk sa slik. Seffern tåler jeg det. Det er en del av gamet med å være kjendis. Man vender seg til sånt. Heldighvis ser jeg selv at jeg ikke ser ut som en mann. Spør du meg er jeg sterk og feminin og det er akkurat slik jeg vil være 🙂

Awww, gleder meg sånn til trening i morgen!!! Da skal det pumpes ja! Nytt år og nye muligheter! Lets go extreme! Gotta <3 it! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *