Året 2015 avslutter bra

_MG_2901

Foto: Jørgen Orlin ( No photoshop) Tøy: run & Relaxe  ( Spons)

En ting er sikkert og det er at livet ikke er forutsigbart. Det er svært få ting vi kan ta kontroll over her i livet og det vil alltid dukke opp både negative og positive overraskelser på vår vei. Det er en del av livet. Livet er en prosess og det er naturlig at vi tar noen feil valg på vår vei. Det er våre feil vi lærer av . Våre feil gir pss et bredere perspektiv og mer livserfaring i vår bagasje som vi kan ta med oss videre i livet.

Mitt kjærlighetsliv og mitt forhold til menn har vært underholdning i mediene den siste tiden. Det kan jeg gjerne by på.

Dagbladet skriver:

Man kan ikke alltid skyte gullfuglen på første forsøk. Eller andre. Eller tredje. For noen må man faktisk lade om geværet og prøve på nytt en stort antall ganger før man endelig får inn en fulltreffer.

Slik er det for kjendisene og. Forholdene deres kommer og går, noen med mer ustabile tendenser enn andre.

I året som har gått har flere av våre favorittpar brutt med hverandre. De top ti mest minneverdige er som følger:

Her havnet jeg altså på topp 10 listen

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har vært meg selv og gjort og sagt det jeg har følt var riktig der og da. Men ting endrer seg og vi kan ikke ta kontroll over eller endre andre mennesker. Ingen kan si at jeg ikke har tatt sjanser og prøvd! Den eneste vi kan endre er oss selv og vi vet ikke om vi passer sammen med et annet menneske før vi har prøvd. Og jeg er ikke en person som bare blir i et forhold fordi det ser bra ut utad. Jeg lever antagelighvis bare en gang og jeg ønsker å gå maks ut av livet. Det er nå vi lever! Som jeg har sagt tidligere så er ekte kjærlighet det eneste jeg er interresert i. Jeg har lært noe av alle forholdene jeg har vært i og de jeg har vært sammen med har vært fine folk med mange gode egenskaper, men vi passer ikke sammen med alle desverre. Jeg ønsker å leve med min soulmate. For meg er kjærligheten ALT! <3

Soulmate

Må si jeg likte godt at Dagbladet skrev:

 

Der ble det atter en gang slutt, men hun fant gullgryta ved regnbuens ende i den personlige treneren Henrik Aukland i desember.

HenrikFullSizeRender

Foto: Ute på cafe med min kjære. Han ville ha vaffel med is 🙂

Awwww…Musikk i mine ører 🙂 Vi har ingen garantier, men jeg er nå hodestups forelsket og nyter hvert sekund jeg får med Henrik. Jeg føler meg utrolig heldig! Dette året slutter virkelig på toppen av skalaen. Jeg er så lykkelig og takknemmelig for hvor bra livet er akkurat nå 🙂

WonderwomanIMG_0731

Javisst har det skjedd ting i karrieren min i 2015. Jeg har ledet en treningsreise til Miami, trent 100 damer på Jenteweekend i Hafjell, holdt foredrag for mange hundre  personer blant annet på «Kvinner i tiden» og signert en ny sponsoravtale nå på slutten av året ,  jeg er godt i gang med ny bok og starter for fullt med webcoaching fra februar + at jeg skaper gode resultater med mine faste kunder. Sikkert mye annet bra jeg har fått til også, men..

Men for meg topper kjærligheten ALT! Kjærligheten kommer foran karrieren min.

Takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *