Borte bra, men hjemme superbra :)

CAN_3726

Foto: rolf Ørjan Høgset Makeup: Stephan Ulven Øien

Klokken 0400 stod jeg opp i natt og klokken 0500 ble jeg plukket opp av min skjønne grundervenninne og «storesøster» Irene som var så snill å stå opp dødens tidlig for å kjøre meg til flyplassen. Snakk om å være en engel!

1100 landet jeg på rygge flyplass hvor jeg ble møtt av et kamerateam som skulle filme litt til et hemmelig prosjekt. Det er mye spennende som skjer i kulissene for tiden. Jeg merker at jeg er i mitt ess for tiden og da dukker mange muligheter opp. Jeg lever mer i tråd med mine verdier enn noensinne og jeg føler det merkes.

Rett før klokken 1500 kom jeg hjem og rakk bare slenge fra meg kofferten i leiligheten min, men bare det å såvidt kjenne lukten av min egen kjære leilighet gjorde meg så glad. Men fy F så kaldt det er her i Norge! Au a! Jeg dro videre til Min supervenninne Linn som gjør mine negler fast. Nå starter alle forberedelser til konkurransen 23.januar allerede og i dag var det konkurranseneglene som stod for tur. Det ble lots of bling bling og vi fikk catchet opp med 3 timer skravling siden vi gjorde både mani og pedi på tone Lise akademiet samtidig.

Etter jeg var ferdig med å bli dullet med av Linn dro jeg og handlet inn litt diettmat og det var SÅ herlig å handle norske matvarer. Jeg var veldig fornøyd med de spanske matvarene da jeg var der siden jeg er god på å leve i nuet og se muligheter med hva jeg har, men så utrolig herlig å være tilbake til norske matvarer. Desverre var de utsolgt for Salmalaksen min, men jeg får jakte videre i morgen 🙂

Nå sitter jeg og svarer på emailer. Må innrømme det har hopet seg opp litt i innboksen min, så jeg beklager til dere som har sendt søknad angående webcoaching fra 1.februar og ikke har fått svar. Jeg fikk bare så sinnsykt mange forespørsler at jeg har ikke hatt sjangs og komme igjennom!

Laget meg en deilig brokkolimos nå og sitter og nyter en deilig Nespressokaffe. Jeg er SÅ glad i denne leiligheten 🙂 Det er kaldt her i Norge da, så jeg vurderer sterkt å kjøpe en leilighet i spania og være mer der.. Fryser jo ihjel med lav fett% her i Norge! Hehe..

Vel, det skal bli digg å sove i min egen seng 🙂 Borte bra, men hjemme superbra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *