Å være den du ønsker å være

Vegasruler_2043

Foto: Jeg er både jålete og ujålete

Livet er en reise og en prosess. Vi har alle våre utfordringer og vår historie som kanskje hindrer oss i å leve slik vi ønsker. Vi møter på motgang i livet av ulike årsaker. Hvordan vi takler utfordringer sier noe om hvordan vår livskvalitet blir og hva vi får ut av livene våre. Det er kanskje en klisje, men det som ikke knekker deg gjør deg sterkere. Dette har jeg virkelig fått kjenne på kroppen.

Jeg sitter her ved middagsbordet hos min kjære mor og min stefar og venter på å bli servert en bedre middag med kveite, deilige bakte grønnsaker og en herlig frisk mango og avocadosalat og tenker over hvor takknemmelig jeg er for det livet jeg nå lever. Ja,visst har jeg jobbet hardt for det. Ingenting kommer av seg selv. Jeg er ydmyk her jeg sitter etter å ha realisert mange av mine drømmer og nådd mange av mine mål allerede i en alder av 34 år. Jeg er stolt! Ingenting er en selvfølge. Alt handler om hardt arbeid , disiplin og å jobbe målrettet mot dine mål.

Men først og fremst må du da vite hva du vil! Jeg har vært mye frustrert og forvirret og ikke visst helt hva jeg har hatt lyst til alltid. Selv trives jeg best når jeg jobber fokusert mot et konkret mål. Da er jeg i mitt ess. Jeg liker å ha rutiner, orden og struktur i livet mitt. Jeg liker action, spontanitet og utfordringer. Men det ene utelukker ikke det andre. Har jeg orden og struktur i bunnen har jeg en trygg grunnmur som gjør at jeg kan ta de store sjansen, kaste meg ut på nye eventyr og kjenne adrenalinet bruse i kroppen.

Vegas2

Foto: Jeg digger raske biler

Når jeg ser tilbake på livet mitt ser jeg at jeg i flere år ikke har levd i tråd med MINE verdier selv om jeg har trodd at det har vært mine verdier. Jeg har faktisk kompromisset litt med hva jeg står for og hvem jeg er siden jeg har opplevd at den jeg faktisk er ikke har vært like akseptert her til lands. Som boobs Lene opplevd jeg mye kritikk og følte meg mobbet. Jeg var såpass ung og svak mentalt at det knakk meg fullstendig. Det gjorde at jeg opplevd å føle meg nedtrykt og følte jeg måtte tilpasse meg for å bli likt. Derfor tonet jeg meg i mange år ned til å bli en mildere utgave av meg selv. Jeg angrer ikke på at jeg gjorde dette siden det har gjort at jeg har lært enormt mye om kommunikasjon, merkevare og strategi.

Vegasexoticsracing_2014

Foto: Jeg digger å posering og hvite Nike joggesko

Men nå er jeg tilbake der jeg skal være! Jeg er mer bevisst på hvem jeg er enn noensinne og det er så herlig befriende. Jeg klarer å gi mer FAEN og leve det livet jeg vil leve! Det har kostet meg litt å komme dit, men jeg opplever en enormt positiv respons på at jeg nå tør å være meg selv og vise flere av mine fasetter igjen. Lets face it! Jeg kommer aldri til å bli en politisk korrekt Synnøve solbakken.

Jeg er ei jente med mange fasetter. Jeg er sterk , men feminin. Tøff, men sårbar og følsom. Jeg er ujålete og jålete. Temperamentsfull, men sensuell. Jeg er uskyldig, men frekk. Jeg er målbevisst, men opptatt av estetikk. Jeg har både maskuline og feminine sider. Når jeg ser tilbake på «Boobs Lene» ser jeg en hardworking tøff jente som turte å ta sjanser og som skapte resultater. Jeg er ikke flau over den episoden av livet mitt. Tvert imot! Jeg er stolt! Og mye av det jeg lærte på den harde måten i mine yngre glamourdager bruker jeg til min fordel og jeg bruker min fortid til å inspirere andre mennesker i dag.

Vegas1_2099

I «walk the talk» og viser at det er mulig å endre seg om man virkelig vil det sterkt nok! ALDRI la noen fortelle deg at du ikke kan! I såfall velg å ta det som motivasjon og vis dem at de tar feil. Men kun fordi du har lyst og ikke for å bevise for dem. Ikke la noen fortelle deg hvem du er eller hvordan du skal være. Det er andres sannhet eller opplevelse av hvem du er. Hvem du er velger DU selv! Ingen kjenner deg bedre enn deg selv og ingen vet bedre hvem du vil være enn deg selv. Det er det DU som bestemmer! Bestem deg for hvem du ønsker å være og så handler du i tråd med det! Og ikke bare snakk om det! Gjør det! Handling er sterkere enn bare ord! Dont be a talker. Be a doer!

All min erfaring med media, trening, som modell og artist gjorde at jeg nailet fitnessdietten og stod selvsikkert på scenen i LA og på photoshoot med en av verdens største fitnessfotografer som har skutt bilder av Arnold Swarznegger og tatt bilder for over 1500 covers med de største fitness stjernene i verden. Jeg følte meg mer enn bra nok og ikke noe dårligere enn noen andre som hadde stått på den scenen eller posert i det photostudioet. Jeg hadde forberedt meg godt både fysisk og mentalt og gode forberedelser er ALT!

Vegas4_1936

Foto: Jeg var på photoshoot med selveste Micheal Neveux & superdyktige Kimberly Ex- Hill gjorde min makeup og hår. Det var STOR stas å få jobbe med de beste. Kimberly har jobbet mye for blant annet Playboy og Ironman, så jeg trengte ikke si så mye.  Hun gjorde min makeup og håret mitt akkurat slik jeg liker det. Glamourous & sporty! Totally LA Lifestyle! American style 😉

Samtidig er jeg stolt over at jeg har kjøpt meg min egen leilighet og har drevet mitt eget selskap i snart 15 år. Jeg har beina på jorda og har familie og gode venner som er glad i meg som jeg er. Jeg lever av å inspirere andre mennesker og å pushe andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv og få økt livskvalitet. Jeg har skapt min egen arbeidsplass og jobber med noe jeg brenner for og som gir meg mening <3

Er det noe jeg har blitt bevisst på er det at livet kan ta uante vendinger og at ingenting er absolut. Det er begrenset hva vi kan ta kontroll over siden alt rundt oss er i endring. Derfor er det i dagens samfunn viktig å være endringsdyktig, tilpasningsdyktig og fleksibel. Jeg blir stadig overrasket over meg selv og hvilke vendinger livet mitt tar, men det er fordi jeg er åpen for endringer og tillater meg å bli overrasket. Da jeg satt bergtatt og så på showet «Zumanity» som er spekket av sensuelle og seksuelle innslag, humor og akrobatikk helt utenom det vanlige startet jeg å drømme meg tilbake til scenen.. Jeg elsker nakne kropper som beveger seg sensuelt og med kroppsbeherskelse..

I LA Lifestyle kan alt skje..

PerFuggeli

4 Comments on “Å være den du ønsker å være

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *