LA Lifestyle Bikinifit photoshoot i januar

FITNESS

 

Foto: Eva Simons

 

Noe av det desidert kuleste jeg ha gjort i høst er å coache LA Lifestyle Bikinifit gruppen! Det gir meg SÅ mye glede og mening i livet mitt <3

1.november samtidig som jeg startet på dietten startet også en gruppe med jenter på diett samtidig med meg og jeg har coachet de over en facebookgruppe. Dette var et prøveprosjekt og derfor ikke noe jeg markedsførte så kraftig.

Jentene har blitt sterkere og gått ned fra 500 gram til 1 kg i uken. Noen har blitt strammere og noen har fått mer energi. Noen har blitt flinkere til å sette grenser og si nei og noen setter av mer tid til me time. Andre har blitt flinkere med å prioritere tiden sin mer riktig og fått mer struktur på hverdagen sin med tanke på trening og kosthold.

9.januar har jeg utfordret jentene ut av deres komfortsone. De skulle egentlig følge meg på veien mot photoshoot i LA. Jeg skal fortsatt til LA, men jeg synes det var mye gøyere at jentene skulle få oppleve en photoshoot. Jeg digger virkelig å jobbe med disse jentene, følge prosessen og deres både fysiske og mentale endringer og vekst. Det er mange jenter som ikke har opplevd det før og det er en morsom greie å gjøre som en jentegjeng.

Inspo

Foto: Pinterest

Jeg skal da coache jentene til å komme i rett tilstand og føle seg selvsikre og sexy på shooten 😉

 

Confidence is the best outfit! Rock it! 🙂

Dette blir gøy!! Babe alarm! Just girlsstuff!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *