Derfor var mitt kjærlighetsliv turbulent

Sacredintimacy

Foto: Sacred intimacy

Jeg er nå på toppen av lykkelighetsskalaen og nyter hvert eneste sekun av det. Etter å ha levd et liv som en berg og dalbane har jeg VIRKELIG lært meg og nyte oppturene!  Men det har langt ifra alltid vært slik. Som dere sikkert har skjønt har mitt kjærlighetsliv vært ganske tragisk og turbulent. Slik har det vært i mange år. Lenge har jeg forsøkt å finne ut av hvorfor siden jeg alltid er opptatt av å forbedre de delene av livet mitt som jeg ikke føler fungerer.Jeg har til og med benyttet meg av fagfolk, lest bøker og hatt utallige samtaler med mennesker om temaet.  I motsetning til å la ting surre og gå og å «skyve ting under teppet» slik mange gjør jobber jeg med mine svake sider og utfordrer meg selv for at jeg skal vokse og utvikle meg. Jeg ønsker å få maks ut av mitt liv på jorda 🙂

Jeg har innsett at den traumatiske hendelsen jeg opplevde da jeg var 12 år har satt en del spor i meg som har formet meg på mange måter. Den lille selvfølelsen jeg hadde opparbeidet meg i en alder av 12 år ble revet bort fra meg og jeg hadde ingen trygg grunnmur. Jeg var et enkelt bytte og det skulle lite til for å manipulere eller styre meg. Jeg følte meg jo ikke verdt noenting.

Så det at noen i det hele tatt ville være kjæreste med meg var kanskje nok for meg?

Jeg datet hvertfall for det meste «kriminelle bolere» i min ungdomstid og ble dratt i mot miljøer som ikke var bra for meg. Jeg har sett og opplevd det meste og min utsvevende ungdomstid som jeg skriver litt om i boken min BRA NOK! har vel ikke akkurat gjort at jeg fikk noe mer normalt forhold til menn og kjærlighet.

Det er så lett for folk å sitte utenfra og kritisere andre mennesker. Men hvem er folk til å dømme ? Har de gjort alt så rett ?

Kjærlighet er veldig viktig for meg! Jeg er lidenskapelig og har hele livet søkt etter min soulmate som kan gjøre mitt hjerte komplett. For noen høres dette sikkert helt fjernt ut, men jeg er en håpløs romantiker og jeg tror innerst inne på den dype ekte kjærligheten som mange kun opplever i sine drømmer og ikke i virkeligheten. Jeg tror at det finnes en person vi passer mye bedre sammen med en alle andre der ute som gjør at livet taes til nye høyder. Jeg tror at med denne personen faller ting mer naturlig og du kan være deg selv og blir til og med en sterkere utgave av deg selv.

For noen år siden da jeg var på topplisten som blogger og ikke gjorde annet enn å blogge alt om hele livet mitt og alle mine tanker til enhver tid kom jeg til å skrive et innlegg om Drømmemannen. Da fikk jeg kommentaren » Tror du virkelig at han eksisterer ? Og OM han gjør det, hvorfor skulle han gidde å være sammen med deg?»

Jeg har fått høre at jeg stiller for høye krav… Det er jo typisk folk å si om du ikke har langvarige forhold. Hva er langvarig anyways.. ? Er det bedre med et jo lengre forhold som mulig så det ser ut som om du lever det perfekte liv på Facebook eller et som faktisk er lidenskapelig og at dere har det bra den tiden dere er sammen?

Jeg vil heller være singel enn å være med en mann jeg ikke er stolt av og beundrer. Vel, skal man bare ta den første man finner og skvise ut en kid slik det føles som om mange gjør da? Det ville ikke falle naturlig for meg. Noen tar første og «beste». For meg må det føles rett. Og først når det føles rett er jeg villig til å satse. Jeg lærer av å feile og for hver feil får jeg mer erfaring og blir enda mer bevisst på hva som faktisk er bra for meg og ikke.

Og det tar gjerne tid å bli kjent. I starten kan du kanskje blande følelsene betatt, kåt og forelsket? Kjenn ekstra godt etter, så du ikke hopper inn i et forhold med noen du bare er fasinert av..

Jeg er en «all in type of person» og tar ofe sjanser. Hva er det verste som kan skje?

at man finner ut at det ikke funker? Så gjør man det slutt og livet går videre. Noen sliter kanskje med å gå videre og det er selvfølgelig trist med de man sårer på sin vei. Men .. Livet går videre enten man vil eller ikke. Så min erfaring er at det lønner seg å være god på å omstille seg raskt.

Vel, det skal sies at jeg ikke klarer å gå «all in» med alle. Jeg tror for at to personer skal få oppleve den dype ekte kjærligheten sammen må begge tørre å satse. Begge må være stolte av hverandre og være villig til å gjøre alt de kan i sin makt for at den andre parten skal ha det bra.

Ja, jeg er kanskje litt svulstig og kanskje til og med kravstor når det kommer til denne kjærligheten. Men det synes jeg faktisk vi bær være jenter! Og kanskje det er fordi jeg har for høye krav jeg ikke har lyktes til nå? Hva vet jeg? I såfall kan jeg leve med det.  Noen mener faktisk jeg er enkel og laidback. Så det avhenger av øyet som ser.. Ulike mennesker kjenner ulike sider av meg tydelighvis 😉 Men slik er det jo. Noen får fram det beste i oss og noen får fram det verste!

Det jeg forsøker si er:  Jeg gir ikke opp! Jeg kom ikke hit til jorden for å ta den første og «beste» mannen jeg fant og skvise ut et par unger og bo på bygda med stasjonsvogn. Det er ikke meg! Full respekt til alle som velger å leve det livet. Men jeg er en mer dyrisk person som ønsker å finne min soulmate som gjør mitt hjerte helt. Jeg trives godt i eget selskap og lever mer enn gjerne heller alene enn med en eller annen tilfeldig partner.

Hvem vet. Kanskje jeg har funnet han..? Jeg er hvertfall hodestups forelsket akkurat nå og har aldri opplevd og gi så mye ubetinget kjærlighet av meg selv til en annen mann, men plutselig falt alt så naturlig.Det er så deilig og endelig få det ut. Jeg har så enormt mye kjærlighet å gi! <3

Vel, jeg er 34 år nå og jeg har begynt å bli ganske så realistisk selv om jeg selvfølgelig fortsatt er en drømmer.Vi har ingen garantier. Og nå sitter sikkert noen av dere og tenker.. Jaja, det er jo 3 forholdet hennes på et år da. Det går vel noen uker, så er det over. Det kan godt hende.. Men jeg håper selvfølgelig ikke det 🙂  Jeg velger hvertfall å nyte hvert eneste sekund av den tiden jeg er så heldig å få sammen med min kjæreste Henrik som jeg føler meg utrolig heldig over å få ha som kjæreste. Jeg er SÅ stolt av han! Det er jo obvious at han er veldig kjekk, men det var ikke det jeg falt for..

ALDRI gi opp kjærligheten folkens! Kjærligheten er ALT! 🙂

6 Comments on “Derfor var mitt kjærlighetsliv turbulent

    • WOW!!! 25 år og du kan ikke leve uten han! Takk for at du gir håp!!! <3

    • Send en søknad til lene.alexandra@gmail.com Jeg starter for fullt med webcoaching i februar 🙂 Ja, jeg har ventelister som PT in person. Trener kun noen få faste VIP kunder, men siden jeg kommer til å reise mer framover blir det mer fokus på webcoaching nå, så da kanskje du får muligheten vetu 😉

    • Hm.. Lett på tråden.. Hvorfor er menn helter når de har stor sult på sex, mens kvinner er lette på tråden? Må vel være ok for kvinner å være glad i sex også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *