Jeg spøy grønt i hele går kveld og natt

Unknown

Foto Pinterest
I går trodde jeg virkelig det var over… Jeg trodde jeg hadde kommet til den delen av dietten som var så ekstrem at jeg begynte å få store utfordringer med psyken. Men jeg innså at det var sukkerertene jeg spiste på kvelden som snacks siden jeg var så sulten. Jeg vasket de ikke.. Så jeg må ha blitt matforgiftet eller noe. Hvertfall ble jeg liggende å spy grønt i hele går kveld og syntes veldig synd på meg selv. Jeg hadde ikke greid å få på internett i leiligheten og heller ikke varmen. En periode der følte jeg meg ganske så ensom og alene.. Og hva tenkte jeg da..
Lene, du kan ikke gi opp nå. Du er altfor nærme. Skjerp deg. Bare spy ut alle de sukkerertene og magesyren så du blir frisk, så vil det gå over til du våkner igjen. Jeg våknet flere ganger i natt og måtte spy, men til slutt sovnet jeg heldighvis.
Og som moren min alltid sier: Etter en dårlig dag kommer det alltid en dårlig dag
Så nå skal jeg hente bilen og sette meg ned på takterrassen og skrive på boken min smile emoticon heart emoticon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *