If you search for a relathionship, you will never end up in the right one..

Let love find YOU..

(qotesgram.com)

Staypositive

www.quotesjunk.com

Det å være positiv blir som regel sett på som noe bra. Jeg tror det er mulig å overdrive den mentale treningen og å forelske seg i en skikkelig gråstein. Faktisk opplever jeg at noen mennesker til tider føler seg så ensomme og har så lyst på kjæreste at de tar første og beste og velger å være positive uansett hva som skjer. Og det sier seg selv at dette ikke varer i lengden. Mange virker nesten mer opptatt av å leve «det perfekte liv» og å gjøre livet komplett enn å finne ekte kjærlighet og sin soulmate. Vi har vel alle vært der eller hva?

Det meste i livet handler om balanse, så det er viktig å stoppe opp å lytte til din egen magefølelse. Er du happy med det forholdet du nå er i? Et spørsmål som kan være lurt å stille er: «Er jeg meg selv nå?». Hvordan er mitt drømmeforhold? Hva slags forhold ønsker jeg å være i? Hva finner jeg meg i og hva finner jeg meg absolut ikke i?

Er man usikker på seg selv og redd for endringer kan man bli værende i et forhold man ikke trives i for lenge og selvfølelsen kan få en skikkelig trøkk. Dette kan virkelig gå utover humøret og gjøre at man presterer dårligere på jobb og blir en dårligere utgave av seg selv. Desverre er mange så redde for endringer eller for ikke å snakke om å ødelegge Fasaden av den falske velykkethet der ute at de holder ut mens de samtidig mister mer og mer seg selv. Ja, jeg vet det er vondt med brudd. Jeg har trossalt hatt 3 brudd bare siste året og 6 de siste 2 årene. 5 med en og 1 utenom.

Mange tar kontakt med meg og lurer på om jeg har det bra og mange lurer på hva som skjer. Pressen har ringt flere ganger og det forstår jeg godt. Det er jo ikke normalt og hoppe inn og ut av forhold på den måten. Noen tolker det sikkert til at jeg er ustabil. Det får de bare tro. Det sier mer om de enn meg. Det finnes alltid flere sider av en sak og det er alltid naturlige årsaker til at ting blir som det blir. Når det kommer til slike situasjoner er nok ting litt mer sammensatt. Selv er jeg opptatt av å lære av alt som skjer meg enten det er positive ting eller mindre positive og vonde ting som brudd. Det som ikke knekker meg har jeg bestemt skal gjøre meg både smartere og sterkere.

Noen ganger er ikke forhold rett og da kan det bli vinglete på veien. Du forsøker kanskje å være positiv og gjøre det beste ut av det, men det blir  uansett blir feil. Det handler om balanse og på et tidspunkt må du ta et valg. Selv valgte jeg helsen. Helsen min er viktigere enn å «skryte» av å ha vært gift i 20 år på Facebook.

Selv om to personer ikke passer sammen kan begge personene være fantastiske hver for seg. Men noen mennesker får fram det verste i oss og noen får fram det beste i oss.Så det gjelder å finne den magiske personen som framkaller de beste sidene i deg og gjør at du blir en sterkere utgave av deg selv bare ved at han/ hun er seg selv.  Noen sier at motsetninger tiltrekker hverandre og det er jeg med på, men der hvor jeg er i livet nå tror aller mest på at like barn leker best. Det er forferdelig slitsomt å kommunisere med en som både har annet kjærlighetsspråk og mange motsatte metaprogrammer.

Eks på metaprogram kan være: En er opptatt av å se det positive mens den andre er opptatt av å være kritisk og se det negative. Om du våkner opp med sistnevnte starter ikke dagen som en fest akkurat for å si det sånn 😉

Jeg gir fullstendig F i om det ikke ser bra ut at jeg går igjennom mange brudd. For jeg VET selv hvem jeg er og hvorfor jeg tar de valgene jeg gjør.  Mange andre gjør det også slutt og blir sammen igjen selv om det ikke står om det i media eller at de forteller andre det høyt. Det er mange som står som gift på Facebook, men som ikke akkurat opererer på den måten IRL. Dette opplever jeg som ganske normalt. Det er bare det at mange synes det er vondt og ønsker beskytte seg selv. Derfor velger de beholde fasaden. Dette forstår jeg. Vi er alle ulike.

Er du nå i et forhold hvor du blir manipulert eller hersket over forstår jeg at du ikke tror du kan få noe bedre, men du skal ikke ha det slik du nå har det. Det finnes en der ute som er glad i deg akkurat som du er. Men aller først må du elske deg selv først og utsråle selvsikkerheten av å være den stolte kvinnen du er. Så vil din drømmeprins dukke opp når du minst aner det <3

Så poenget er:

Velg fra øverste hyllet! Du får hva du gir! Så er du veltrent, hardarbeidende og snill fortjener du en partner som er likedan. Men fokuser på kjærligheten, lidenskapen framfor å leve det perfekte liv! 

 

3 Comments on “If you search for a relathionship, you will never end up in the right one..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *