Hvordan nyte julen uten å skli helt ut ?

 

Ribbe

Foto: www.matprat.no

Ja, det er jul. Men det betyr ikke at du behøver å spise som om du aldri har sett mat før 🙂

  1. Spis sunn og næringsrik mat og fyll på regelmessig
  2. Ta til deg kun en tallerken
  3. Fordel tallerkenen med mest grønt, lite saus og et proteinrikt stykke ribbe, pinnekjøtt eller hva enn du måtte spise. Skjær av det verste fettet.
  4. Spis sunt de fleste dagene. Du kan velge å ha en eller 2 spisedager i julen hvor du spiser akkurat hva du vil
  5. Det er ikke julen som gjør det feit. Det er alle de feil valgene du tar hele året ellers.
  6. Er du ellers sunn og flink til å trene er det bare bra for deg å kose deg litt i jula. Men alt med måte.. ( OM du vil holde formen)
  7. Det er også mulig å være på diett i julen, slik jeg er. Men det krever tydelighvis en del disiplin har jeg hørt.
  8. Alt handler om  hva som er ditt mål og hva som er viktigst for DEG! Du kan velge og kose deg og å trene av deg de eventuelle kosekiloene i januar. Du kan velge oppretteholde den vekten du har eller du kan faktisk bruke julen på å trene godt og å komme deg i god form så du har tjuvstartet formen for nyåret. Da har du et forsprang og kan starte nyåret fresh , fit and ready!
  9. Alt handler om hvor mye du putter i munnen vs hvor mye du forbrenner. Så det er opp til deg! Jeg skal selv spise juleribbe selv om jeg går på en fitnessdiett og har gått fra 16 til 11,5 i fett% siden 1.november. Da regner jeg bare ut innholdet på MyFitnesspal appen og bytter ut kyllingen på dietten og voila ! Jeg holder vekten og dropper t.o.m i fett% 🙂 Jeg har som mål å være på 10% 23. januar, så det er viktigere for meg akkurat nå enn å fråtse i julemat. Julemat kan jeg spise nårsomhelst ellers, mens nå synes jeg det er kjempelærerrikt og spennende å gå på en konkurransediett og å lære hvordan det fungerer. Skikkelig nerding!
  10. Alt avhenger av målet! Det er kun du som vet hva som er best for DEG!

      Kos dere med julematen folkens! Det viktigste er at DU er happy <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *