Det «umulige» tenner meg

_MG_2818

Foto: Jørgen Orlin / Antrekk: Run & Relaxe #spons

Etterhvert som jeg har kastet meg utenfor komfortsonen gjentatte ganger har jeg etterhvert blitt mer hardhudet og tøffere mentalt. Jeg tør å ta større sjanser. Vi blir jo god på det vi trener på. Det sies at man blir mer og mer bekymret jo eldre man blir, så det gjelder og aldri slutte med å utfordre seg selv. Det er viktig å holde seg i gang og fortsette drive mot nye mål.

Selv kjenner jeg at jeg er inne i en ny fase i livet nå. Det er så utrolig deilig å sprenge grenser og kjenne at jeg har fått tilbake styrken og tøffheten min etter noen utfordrende år. 6 brudd på 2 år har sannerlig gjort meg sterkere. Jeg gir mer Faen og kjører på!  Den følelsen av å klare det umulige tenner meg veldig og jeg prøver bevisst på det som er litt vanskelig. Det skader jo ikke å spørre!  Det ligger veldig naturlig i meg og gjøre det som i utgangspunktet ikke skal være mulig og til tider gjerne det som er feil. Det er så deilig å slippe å følge regler , men gjøre akkurat det som passer meg. Nettopp det at jeg ikke har noe å tape gjør at jeg tør. Det verste som kan skje er jo bare at jeg får nei.. Og spør jeg mange nok ganger får jeg vel ja til slutt? Hehe..

Når jeg er i spania innser jeg at her er jeg mer meg selv enn noensinne. Jeg kjenner hver gang jeg kommer hit til Spania kjenner jeg at mine skuldre senkes og at sinnet mitt åpnes. Jeg tør å tenke større og ser mange muligheter. Dessuten føler jeg av en eller annen grunn at jeg synes det er lettere å kommunisere og få til ting på engelsk. Ironisk når de fleste her snakker spansk. Hehe..Vel , jeg kan ikke spansk enda så jeg bruker tegnsspråk og heldighvis er jeg god på kroppsspråk. Liker jeg å tenke selv hvertfall.. lol.. Det hender de jeg forsøker snakke til ser ut som et spørsmålstegn riktignok! Haha..

Jeg kjenner ingen her og nettopp derfor har jeg ingenting å tape! Alt er mulig! Og det er spennende med et nytt land og ukjent territorium.  Det jeg ser at det finnes muligheter for meg til å bo mer her i Spania og kunne gjøre business her borte også og nå er jeg i gang med å legge ting til rette så jeg kan bo mer her i Spania. Jeg har allerede sett på ulike muligheter til hvordan jeg kan få dette til. Jeg ser at dette er bedre for min livskvalitet og DET er det viktigste for meg! Jeg takler desverre ikke mørket som er i Norge på høsten og vinteren så bra + at jeg føler at jeg har fått en ny start her nede. Her kjenner de til meg som FitnessLene 🙂

Så fra februar kommer jeg til å jobbe mer og mer med webcoaching + at jeg kommer til å starte å ta kunder her ned i Torreveijja. Jeg er i kontakt med et par ulike mulige samarbeidspartnere. Jeg savner å ha treningsreiser også, så det kan godt være at jeg arrangerer en tur ned hit etterhvert siden jeg kjenner dette stedet godt og vet hvilke muligheter som finnes her 🙂

Spennende tider. 2016 blir awesome! 🙂

5 Comments on “Det «umulige» tenner meg

    • Ja, her får man faktisk respekt for å være veltrent og sexy!! Digger Spania!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *