Derfor lever jeg livet akkurat slik jeg ønsker!

Bestemor

Jeg har ingen planer om å ligge døende og angre på alt jeg ikke gjorde.Jeg lever hver dag som om det var den siste!  Det er NÅ vi lever! What are you waiting for!?  Slipp dere laus og vis alle deres farger folkens!

B39R0795
Dette angrer døende på ved livets slutt:
1. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mot til å leve et liv tro mot meg selv, ikke det livet andre forventet av meg.
2. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde jobbet så hardt.
3. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mot til å uttrykke følelsene mine
4. Jeg skulle ønske jeg hadde holdt kontakten med vennene mine.
5. Jeg skulle ønske jeg hadde latt meg selv være lykkeligere.Jeg vil ha i pose og sek

Da jeg leste denne saken inviterte jeg samtidig 3 av mine barndomsvenninner til en «Sex in the city» middag i byen. De har alle fått barn og giftet seg såvidt jeg vet, så jeg får ta rollen som «Samantha». Gleder meg veldig! Det blir spennende å catche up. De har sikkert mye spennende å lære meg om familielivet på bygda og jeg kan servere noen juicy stories fra showbiz eller noen tips på hvordan få sixpack. Lættis. Dette blir gøy!

Min kjæreste lever etter samme filosofien og han inspirerer meg mye. Etter å ha sett en fint bilde av hans bror og han med bestemoren min stakk det i hjertet mitt og jeg innså at det er altfor lenge siden jeg har sett bestemoren min. Au.. Togtur til Mysen bookes asap. Jepp, jeg er handlingsorientert. Dette blir bra!

Det er nå vi lever !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *