Betingelsesløs kjærlighet <3

0096

050

087

Daddyogla

DadandI

Spaindinner1_7697

Foto: Privat

Jeg føler meg utrolig heldig over å ha foreldre som har latt meg vokse fritt selv om det til tider har vært forvirrende og være på en søkende reise hvor jeg selv har forsøkt å finne ut av hvem jeg faktisk er. Mine foreldre støtter meg uansett betingelsesløst om jeg setter meg mål som kanskje ikke alltid er helt politisk korrekt og lar meg være den jeg er. De har aldri forsøkt å presse meg til å bli noe jeg ikke er. Mine foreldre forsøker ikke presse meg inn i A4 boksen og lar meg leve et liv i frihet. Frihet til å være den jeg ønsker å være. Dette er ikke en selvfølge, men dette gir meg styrke til å være meg selv og å følge mine drømmer og mål 🙂

Jeg føler meg heldig og jeg er takknemmelig for den rausheten og varme mine foreldre viser.

Nå lever jeg drømmen og jeg er supertakknemmelig for mine foreldre som gir meg muligheten <3

Tusen takk mamma og pappa Nina Bjarnesen Øien Kai Gunnar Øien 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *