Når du minst aner det..

318999_373216879432762_40280139_n

Foto: Pinterest.com

Har du noen gang hatt et altfor sterkt ønske om å nå et mål slik at det desverre resulterer i at du glemmer å følge med på reisen underveis mot målet? Har du noen gang vært så fokusert at du ikke har sett at det du ønsker deg står der og venter på deg rett foran nesen din?

Livet er definitivt ikke forutsigbart og noen ganger tror vi kanskje at vi vet hva vi ønsker og hva som er det beste for oss. Javisst er det lurt å ha en plan, men det er også viktig å kunne være fleksibel og endre planen om det kreves. Det er så herlig når man får en overraskelse når man minst aner det.  Noen ganger er du kanskje usikker på om valget du tar er rett og du bruker kanskje litt for lang tid på å tørre å ta steget inn i det ukjente. Du er kanskje redd for å miste noe eller du tror kanskje ikke at ting vil bli bedre. Kanskje har du mistet troen til og med. Men om du har troen og viljen er det store sjanser for at det finnes muligheter for deg.

Om viljen er større enn frykten for og mislykkes vil mulighetene være mange! Du må tørre å satse for å vinne og du må tåle litt smerte for å gjøre suksess uansett arena.

Det er alltid en grunn til at ting skjer. Når livet rammer deg og det skjer vonde ting er det som regel noe du skal lære og kanskje det er fordi du fortjener bedre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *