34 år er vel ingen alder!

B39R0920

Foto: Rolf Ørjan

Jeg må innrømme at jeg i noen år følte jeg var for gammel for å vise meg i bikini og at jeg forsøkte å tilpasse meg det norske samfunnet. Den tid er over. Jeg er og forblir en bikinibabe og jeg kan ikke se noe galt i å vise seg fram. Vel, noen vil jo synes det er forferdelig. Men som oftest er det av sjalusi fordi de skulle ønske de selv turte. Jeg bruker jo noen timer på gymet i løpet av en uke og jeg synes det blir for dumt å gjemme seg bort. Det er ikke helt meg for å være ærlig. Jeg er jo ganske unorsk av meg når jeg tenker meg om og er av den personlighetstypen som faktisk liker oppmerksomhet 🙂 Ikke for enhver pris selvfølgelig. Jeg er ikke lenger desperat og forsøker fylle et tomrom. Jeg  er mer opptatt av budskapet jeg skal formidle eller å skape fine bilder. Nå når jeg er i sentrum er det gjennomtenkt og på mine premisser. Det er ikke lenger noen mannlige bakmenn som styrer. Det er jeg som sitter i kjørersetet nå.

Grunnen til at jeg sluttet som glamourmodell handlet aldri om at jeg ikke likte å jobbe som modell. Det som var problemet var at jeg den gang var ung og usikker og jeg klarte ikke sette grenser og si nei. Dette resulterte i at jeg ble brukt og overkjørt og til slutt mistet meg selv. Jeg strebet etter perfeksjonisme og følte aldri jeg var bra nok. Jeg hadde dessuten spiseforstyrrelser og ALT i mitt liv dreide seg om hvordan jeg så ut.

DET er ikke sunt! Det er ikke bra! Jeg var nødt til å sette ned foten og få orden på livet mitt. Jeg måtte starte med å bygge opp min indre styrke og finne ut av hvem jeg faktisk var. En periode gikk jeg helt over til andre enden av skalaen. At jeg ikke skulle bry meg noe om hvordan jeg ser ut.

Nå er jeg på et sted i livet hvor jeg kjenner meg selv bedre og jeg har kontroll.

Jeg har strekt strikken i mange retninger og funnet ut av hvem jeg er og det er så deilig! Jeg ER og forblir en bikinibabe og jeg ser ikke noe galt i å vise seg fram. Jeg er jo stolt av den jeg er både mitt indre og ytre. Og jeg elsker å være kvinne. Jeg liker å gjøre meg feminin og fin og å skape det vakre. Figurforming er en lidenskap jeg virkelig brenner for samtidig som jeg er opptatt av å skape endring og vekst i andre menneskers liv. Det ene behøver ikke å utelukke det andre.

Jeg sluttet som glamourmodell og valgte å endre retning i 2008. Nå er jeg foredragsholder hvor jeg blant annet snakker om endring, forfatter som er godt i gang med bok 2. Jeg er gründer for mitt selskap LA Lifestyle, personlig trener og mental trener.

I 2016 kommer jeg til å være enda mer meg selv og jeg er en diamant med mange fasetter som hele tiden er i en utvilklingsprosess. Setter noen meg i en boks hopper jeg ut av den. Jeg er opptatt av frihet til å være meg selv og jeg brenner for å inspirere andre mennesker til å være enda mer seg selv, følge sine drømmer og ikke minst respektere at vi menneskers ulikheter. Ja, vi er forskjellige, men vi er like mye verdt uansett hvordan vi velger å leve våre liv.

Det finnes ikke EN fasit! Mitt mål med livet er å være i konstant vekst og å bli rik på opplevelser. Jeg er allerede godt i gang og flere drømmer står på listen som jeg starter med å realisere allerede i januar 2016!

Jeg er 34 år, men jeg føler meg ikke en dag eldre enn 25 akkurat nå. Riktignok har jeg en eldre sjel, men det er jo en super kombo 😉

Som dere sikkert allerede har skjønt er jeg litt høy på livet akkurat nå, men jeg ser ingen grunn til å unnskylde meg for det. Jeg bare NYTER det! <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *