Jeg elsker kvinnekroppen og hvordan vi kan forme den

7484d77b0d54a0d02ef9812ac197e58c

www.jnl.com

Livet er en prosess og vi er i konstant utvikling om vi ønsker. Det kan jeg virkelig skrive under på. Jeg må innrømme at jeg blir faktisk påvirket av de rundt meg enten jeg vil eller ikke. De seneste årene har jeg vært igjennom en endringsprosess hvor jeg har forsøkt å bli enig med meg selv om hvem jeg er. Det høres kanskje sykt ut, men jeg har slike perioder med jevne mellomrom og begynner å bli vant til det. Dette er mye fordi jeg hele tiden for beskjed om hva som er ok å si og mene og hva som ikke er greit. Det er mange som mener mye om hvem jeg bør være.

Mange mener du er overfladisk hvis du er opptatt av å se bra ut og at du da er selvopptatt og egoistisk. En periode synes jeg rett og slett dette var sårende og forsøkte gjøre meg mindre sexy og se dårligere ut for å «passe inn». Dette føltes IKKE bra og det gikk utover mitt selvbilde! Jeg følte meg dårligere av det faktisk!  Det ligger IKKE i min natur og gi F i hvordan jeg ser ut. Ja, visst er jeg som person bra nok. Men når man ser tilbake på min karriere ville det bli for dumt om jeg skulle stå og si at jeg driter i utseendet. For det gjør jeg jo virkelig ikke!

Alt handler om balanse og definisjonen avhenger av hvem som ser. Jeg elsker å være kvinne og jeg er selvfølgelig opptatt av å se bra ut. Det føler jeg at må være lov! De fleste er da opptatt av å se bra ut uansett hva de velger å si. Jeg har EN PT kunde som mener han ikke er opptatt av å se bra ut. De fleste andre kommer til meg av estetiske årsaker og i noen tilfeller kan det være at de blir ytre styre fordi de har utfordringer i livet, men det ytre og indre henger sammen. Det ene utelukker ikke det andre!

Det å se bra ut i seg selv holder selvfølgelig ikke. Et vakkert ytre alene kan ikke gjøre deg lykkelig og det kan jeg virkelig skrive under på. På et tidspunkt var jeg på mest sexy lister i både Norge og utlandet og så «perfekt» ut i manges øyne. Men streber du for mye etter det perfekte vil du aldri bli fornøyd. Selv ble jeg for perfeksjonistisk og fløy i den berømte veggen etterhvert. Det er en risiko når du er født perfeksjonist. Jeg har jo faktisk fått dette skriftlig av en psykolog.. Helt utrolig!  Det å være perfeksjonist er i mange tilfeller positivt, men det kan også ødelegge for deg selv om du ikke noen ganger klarer å gi faen og tenke at dette er bra nok snuppa mi! Jeg merker jeg hele tiden må jobbe for å holde balansen.

Jeg føler jeg virkelig har funnet ut hvem jeg er etter å ha søkt innover i meg selv de seneste årene og jeg ER både opptatt av det estetiske, men også av å bidra til andre menneskers vekst. Jeg brenner for å pushe andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv og få en bedre en indre og ytre styrke slik at de oppnår en best mulig livskvalitet for seg selv.

De seneste årene har jeg ved å være ærlig med meg selv funnet ut hvem F jeg er.. For jeg må innrømme at jeg var forvirret en periode og jeg forsøkte samtidig omvende andre til min nye religion. Gud, så teit.. Det var jo ikke engang min religion. Den politisk korrekte religionen er ikke min religion! Jeg føler faktisk at jeg lever med tvangstrøye om jeg må leve slik.. Veldig ubehagelig for en frihetsgudinne som meg!

Jeg husker jeg satt i et intervju med Dorte Skappel på God Kveld Norge hvor hun stilte meg et spørsmål på en måte som om det var galt å være ekstrem… Måten det ble spurt på gjorde at jeg opplevde det som galt å være ekstrem..Javisst brenner jeg for å gjøre en forskjell med å forbedre helsen til vårt land, men jeg har min egen måte å gjøre det på. Og jeg VET at mange er ytre styrt og opptatt av utseendet. Sex selger og vi når flere i en fin innpakning siden mange mennesker kjøper med øynene og liker vakre ting. Thats the fact! Og det spiller ingen rolle hvilken metode vi bruker så lenge flere mennesker beveger seg opp av den jævla sofaen!

Jeg er tidvis ekstrem og det er en STOR del av meg. Det er dessuten noe jeg er stolt av! Hadde jeg ikke vært født perfeksjonist og til tider vært ekstrem ville jeg ALDRI ha nådd alle målene jeg har nådd. Javisst, kan personer som meg ha en stor risiko for å bli utbrent også, men jeg er ikke redd for å ta sjanser. For å leve et monotomt A4 liv uten risiko er ikke noe for meg!

Jeg må ha litt smerte i livet mitt for å kjenne at jeg lever!

Jeg liker action, adrenalin, eventyr, utfordringer. Jeg liker å oppleve og smake på livets smaker. Jeg har en drømmeliste og fullføre og jeg digger sprenge grenser! Noen ganger blir jeg ekstra motivert i motgang og nå etter noen tunge år er jeg mer gira enn noensinne.

En periode da jeg skulle trene for veldikehold og helsen mistet jeg helt treningslysten. Nå når jeg følger en strukturert treningsplan og diett og samtidig coacher en gruppe jenter over nettet til bikinform i januar og jeg samtidig skal på flere shoots selv i januar og skal til Los Angeles kjenner jeg meg mer motivert enn noensinne. Det er selvfølgelig begrenset hvor lenge du kan kjøre bånn gass. Toppidrett over tid er ikke sunt for kroppen, men damn så digg det er å kjenne presset på kroppen!

Jeg presterer bedre under press. Press jeg selv har lagt på mine skuldre.

La meg være ekstrem og opptatt av å forme kropper. Det er min lidenskap! Jeg respekterer deg som du er og jeg setter pris gjensidig respekt. Det må da være lov til å være kompleks og ha flere sider!

Det er faktisk mulig og både være smart, opptatt av å se bra ut OG å ha omsorg for andre mennesker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *