Vil du vinne det beste løshåret?

 

#annonse

Noen ganger er jeg spontan og som dere kanskje fikk med dere klipte jeg meg plutselig helt kort. Det var gøy der og da, men jeg liker variasjon. Flaks at jeg har god erfaring med det beste løshåret på markedet Great lengths og kjenner de som både distribuerer det og er best på det.

Greatlengths1IMG_8481

Det ble litt av en jobb , men alt er mulig med litt tålmodighet og hardt arbeid ! 2 Great Lengths spesialister satt på enkle keratinfester med Hollywood teknikken. Det var ikke bare bare når håret var 2-4 cm over halve hodet, men mulig var det!  200 fester senere i fargene 84,08,09 i 30 cm fikk jeg drømme håret i beige krem farger ! Resultatet ble fabulous! Jeg fikk SÅ mye komplimenter for håret og ikke minst hvor naturlig alle synes det så ut!

Jeg har god kjennskap til Great Lengths og har vært kunde i 11 år siden 🙂

Vedlikehold
Med er så voldsom forlengelse krever det at du er god på å style håret ! Overgangene må jobbes med siden det er så store overganger- Mine  3 cm til forlengelsen på ca 30 cm ! På toppen var det heldigvis litt lengre så vi kunne feste keratinfestene med Multisonic maskinen.

Heldighvis har jeg hatt løshår mange ganger og vet hva som skal til for å vedlike holde håret så det ser best mulig ut og holder seg bra. Med nydelig hårfarge fra Pontus Judas på Oslo Hair og Great Lengths extensions satt på av Bia på Eco Cult ( med hjelp fra GL s Victoria  rakk vi sette på håret før jeg skulle på premiere og overgangen fra kort til langt gikk smooth 🙂

Greatlengths4IMG_8482

Greatlengths3IMG_8478

Greatlengths5IMG_8480

Takk til Bia fra Eco Cult og Pontus fra Oslo Hair for et supert samarbeid og lekkert resultat 🙂  Great Lengths spesialister finner du i begge salonger ! For å finne din lokale great Lengths salong trykk her 

Nå har DU mulighet til å vinne en gratis hårforlengelse!

Stor Instagram konkurranse :

Vinn en hårforlengelse fra det beste løshåret @great_lengths i Salong @eco_cult i Oslo . 1⃣ følg @lenealexandra 2⃣ følg @great_lengths & @eco_cult på IG 3⃣ Tag 3 venner som elsker å pynte seg ??? #greatlengths #hairextensions

2 Comments on “Vil du vinne det beste løshåret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *