Er jeg bra nok ?

Avvist

Foto: www.anbudsassistenten.no

Har du noen gang opplevd at du eller andre har stilt urealistiske forventninger til deg og at du ikke har følt deg bra nok? Har du opplevd å bli avvist? Hvem er det egentlig som bestemmer om du er bra nok? Om du blir dumpet.. Betyr det at du ikke er bra nok?

Når du blir kjent med noen du liker ekstra godt. Er du da redd for og ikke være bra nok? Redd for å bli avvist? Hva er bra nok og hvem bestemmer det? Du eller den du drømmer om? Er du ikke bra nok om du ikke kaprer drømmedama/ mannen eller drømmejobben? Gir du opp så lett?

Du har uansett ingen garanti for at den du kaprer synes at du er en perfekt match for resten av livet.Vi mennesker endrer oss. Det eneste du egentlig kan gjøre er å være den beste utgaven av deg selv og håpe at din partner synes du er like fantastisk som du selv synes. Om ikke den beste utgaven av deg selv er bra nok for vedkommende er det kanskje ikke rett. Kanskje vedkommende søker noe annet enn det du kan tilby. Det er ingen hemmelighet at mange synes selvsikkerhet og disiplin er sexy for de fleste. Så om du er den sterkeste utgaven av deg selv er det stor sjanse for bra odds spør du meg. Det handler først og fremst om at du må elske deg selv. Ha først og fremst fokus på selvkjærlighet. Når du utsråler selvsikkerhet er sjansene store for at du kaprer drømmemannen eller drømmekvinnen. Og hvis ikke.. Hva er det verste som kan skje? Selvfølgelig er det ikke kult å bli avvist, men shit happens. Du kan ikke alltid vinne. Framfor å tenke at du ikke er bra nok kan du heller tenke at det venter større muligheter for deg. Det venter deg noe bedre der framme i horisonten 🙂

Tvilen på at en er bra nok kommer for de fleste av oss i løpet av livet, uansett kan vi ikke bestemme hva andre vill bruke livet sitt til. Vi kan ikke tvinge oss på andre mennesker. Det blir for dumt. Det må være to personer som har like mye lyst om den magiske kjærligheten skal oppstå og da må begge tørre å satse all in! Og for å tørre å satse må man tørre å tape!

Selv om det er hardt å være så ærlig med seg selv ville det kanskje være lurt å fortsatt være  glad i noen du har hatt en lang relasjon til selv om han eller hun valgte og ikke være sammen med deg lenger. Kanskje han eller hun valgte å gå fra deg for å vokse mer på egenhånd eller med noen andre. Det handler ikke om at du ikke er bra nok, men at du da kanskje ikke hadde de kvaliteter hun eller han var er ute etter akkurat da. Det betyr jo ikke at DU ikke er bra nok av den grunn. Det finnes jo garantert noen andre der ute som synes at nettopp DU er perfekt akkurat som du er 😉

Er en person bra nok om den frykter å bli gått fra av kjæresten/elskeren/partneren ?

Han eller hun kan umulig føle at han eller hun er bra nok da..Det må være slitsomt å leve i frykt for å bli forlatt av sin partner. Da tror jeg det vil bli en ubalanse hvor den ene gjør alt han eller hun kan for at den andre skal være fornøyd og det kan jo aldri fungere i lengden.

Jeg tror det er lurt med balanse og gjensidig respekt. Å leve i frykt for å bli forlatt høres ikke ut som en sunt forhold. Da må det være bedre å leve singellivet eller hva?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *