5 brudd på 2 år setter sine spor…

bra-nok-lene-alexandra-2637936-1000x1000

I 2011 var jeg ferdig utdannet personlig trener. Jeg hadde vært igjennom en endring fra 2008 hvor jeg valgte slutte som glamourmodell og rollen som sexsymbol. Jeg var nå PT Lene med fokus på sunnere verdier. Jeg lærte å akseptere meg selv som bra nok og i 2013 ga jeg ut en bok med samme tittel. Jeg var så glad over og endelig ha funnet min indre styrke og at jeg følte meg bra nok. Derfor ønsket jeg og dele mine erfaringer for å kunne hjelpe. Jeg ønsket å gjøre noe meningsfullt som kunne skape verdi i andre menneskers liv.

Naiv som jeg var trodde jeg at det å føle seg bra nok ville være permanent, men det var visst mer jeg skulle lære. Selvfølelsen er ferskvare og den får seg en smell ved enkelte hendelser i livet..

De siste årene har jeg Hatt store utfordringer og gått mye i motvind . Jeg er heldig som liker en utfordring og vet at det gjør meg sterkere. Derfor har jeg kastet meg mye utenfor min komfortsone. Og det trives jeg godt med så lenge jeg har kontroll på min grunnmur og har trygghet i livet litt. MEN de siste 2 årene har jeg samtidig vært igjennom 5 brudd og det har virkelig satt sine spor og tappet meg for krefter.

Jeg jobber som inspirator og mye av jobben går ut på å dra andre mennesker opp. Det er utrolig krevende å gjøre denne jobben om du ikke har trygghet i livet ditt. Men jeg bestemte meg for at i dette forholdet skulle jeg ikke gi opp så lett. Jeg skulle vise raushet og jobbe med å forstå. Mange sa man måtte jobbe for det Og jeg tenkte jeg kanskje hadde tatt litt for lett på det med kjærligheten. Derfor fant jeg meg nok i litt for mye og etterhvert mistet jeg mye meg selv. Brudd er aldri gøy uansett om det blir gjort på en bra måte eller ikke. Det er aldri hyggelig og mislykkes i kjærlighet , men jeg gjorde mitt beste.

Men jeg kan ikke være en annen person og forsøke passe inn i noen andre sitt liv. Skal jeg tørre satse på kjærligheten igjen drømmer jeg om å finne en som har felles verdier og lidenskap som meg.

Jeg har jeg tro på at like barn leker best <3

Foto: Pinterest
Livet er en prosess og det finnes ikke ET fasitsvar . Det eneste jeg vet er at jeg har det aller best når jeg er meg selv i balanse.

Akkurat nå har jeg det veldig bra 🙂

2 Comments on “5 brudd på 2 år setter sine spor…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *