Mestringsfølelse er mitt dop!

Seier

Foto: www.tv2.no

Denne godfølelsen kommer jeg ALDRI til å slutte å jobbe imot. Jeg er en GOALdigger! Den mestringsfølelsen av å nå et mål er den deiligste rusen jeg vet. Nå jobber jeg fokusert mot et nytt mål og for hver gang jeg når et delmål som i dag kjenner jeg meg rusa i hele kroppen. Jeg konkurrerer først og fremst med meg selv. Men gud så deilig det er å utfordre seg selv med å kaste seg utenfor komfortsonen og pushe grensene. Det å kjenne følelsen av disiplin, mestring og hva det gjør med deg. Tidligere har jeg ikke vært så flink på å rose meg selv, men det har jeg jobbet med å bli bedre på. Derfor sitter jeg nå og er veldig stolt av egen prestasjon og jeg suger på karamellen mens jeg klapper meg på skulderen. For i morgen må jeg nullstille og jobbe fokusert mot neste delmål. Som jeg koser meg!! I love this heart emoticon
‪#‎mål‬ ‪#‎disiplin‬ ‪#‎lalifestyle‬

2 Comments on “Mestringsfølelse er mitt dop!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *